Life

Schimbare majoră la ProTv. O vedetă a părăsit trustul pentru Digi 24. Despre cine este vorba

26.05.2020 | 20:10
Schimbare majora la ProTv O vedeta a parasit trustul pentru Digi 24 Despre cine este vorba
Schimbare majoră la ProTv. O vedetă a părăsit trustul pentru Digi 24. Despre cine este vorba
ADVERTISEMENT

Schimbare majoră la ProTv. Chef Adi Hădean a părăsit trustul pentru a se muta la Digi 24, unde va avea o emisiune alături de Ionela Năstase. Astfel, începând cu 30 mai, unul dintre cei mai iubiți chefi va prezenta “La cină”, un show în care vor fi invitate personalități din toate domeniile.

Chef Adi Hădean părăsește trustul ProTv pentru Digi 24

Adi Hădean, unul dintre cei mai iubiți chefi de la ProTv, a semnat cu Digi 24 pentru o emisiune culinară pe care o va prezenta, din 30 mai, alături de Ionela Năstase.

ADVERTISEMENT

Astfel, în fiecare seară de sâmbătă, Adi Hădean va prezent emisiunea „La cină”, unde invitați din toate domeniile vor veni să ia cina alături de el și de Ionela Năstase, pe post de gazdă.

Show-ul va avea un format premium, în care cele două gazde vor dialoga cu invitații despre subiectele de actualitate, într-o atmosferă degajată, alături de bucate și de vinuri de calitate. Un fel de cină în oraș, între prieteni.

ADVERTISEMENT

Povești culinare din toată țara

În cadrul emisiunii, chef Adi Hădean va prezenta ingredientele pe care le folosește pentru o cină delicioasă, dar și povești culinare din zona de unde provine invitatul ediției.

În partea a doua a show-ului va fi un dialog liber cu invitații, despre viață, proiecte, impresii, dar și teme controvesrate, care vor ține telespectatorii în fața televizoarelor.

ADVERTISEMENT

“Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni.

Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs TV de calitate.

ADVERTISEMENT

Vă așteptăm cu drag LA CINĂ”, a declarat Adi Hădean pentru viva.ro