ADVERTISEMENT
Life

Schimbare majoră la Românii au Talent. E prima dată când se întâmplă asta

Autor: Bogdan Solomon | 08.01.2021 | 23:45
Schimbare majoră la Românii au Talent. E prima dată când se întâmplă asta
În noul sezon vom avea două ediții pe săptămână. Sursa foto: Pro TV

Dacă vă este dor de Românii au Talent, cu siguranță vă veți bucura să aflați că noul sezon, cel de-al 11-lea, va lua startul la Pro TV în mai puțin de o lună. Și nu oricum, ci printr-o porție dublă de emoție.

ADVERTISEMENT

Ați auzit bine. Reprezentanții postului din Pache Protopopescu au anunțat că show-ul va avea de această dată două ediții pe săptămână. Mai avem de așteptat, însă, până să aflăm zilele și orele exacte la care acestea vor fi difuzate.

De asemenea, îndrăgita actriță Alexandra Dinu, care pe 3 ianuarie a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, revine în televiziune pentru a-l înlocui la masa juriului pe Mihai Petre.

Românii au Talent, sezonul 11. Vom avea două ediții pe săptămână

Preselecțiile au avut loc în septembrie 2020, când echipa căutătorilor de talente a poposit în șapte orașe din țară. Bineînțeles, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, de la distanța fizică în sălile de casting și în zonele de așteptare, până la la asigurarea măștilor și soluțiilor de dezinfectare.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat cu mare atenție pe concurenții care au avut curajul să urce pe scenă pentru a-și face cunoscut talentul. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente magice și reprezentații care taie răsuflarea, toate scriu povestea sezonului cu numărul 11.

Telespectatorilor nu le rămâne decât să se bucure de show și să decidă, în marea finală, cine merită să plece acasă cu marele premiu. Anul trecut, câștigător a fost desemnat Radu Palaniță, mecanicul auto care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la 36 de ani.

Alexandra Dinu, despre experiența Românii au Talent: „Mult mai intensă decât mi-o imaginam”

Mi-a plăcut foarte mult experiența Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții…

ADVERTISEMENT

Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă. Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube.

Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, a dezvăluit Alexandra Dinu, la capătul preselecțiilor pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!