News

Schimbare majoră pe WhatsApp. Utilizatorii așteptau de multă vreme această funcționalitate

WhatsApp le pregătește utilizatorilor săi, care doresc să stea în secret pe aplicație, un mod de conectare Incognito. Cum schimbă această funcție întreaga aplicație.
05.07.2022 | 11:32
Schimbare majora pe WhatsApp Utilizatorii asteptau de multa vreme aceasta functionalitate
WhatsApp Incognito, noua funcționalitate pregătită utilizatorilor săi. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Această funcționalitate va permite tuturor care doresc acest lucru să rămână ”invizibili” pe WhatsApp, chiar și atunci când sunt activi pe aplicație.

WhatsApp Incognito, noua funcționalitate

În prezent, activitatea pe WhatsApp este dată de gol de aplicație, astfel că toată lumea poate să vadă când un mesaj trimis a fost citit, precum și alte funcționalități similare.

ADVERTISEMENT

Potrivit Wabetainfo, modul Incognito va fi similar celui care permit oamenilor să utilizeze un browser de internet pentru a naviga online fără a lăsa urme, conform Ziare.com.

Cea mai importantă funcționalitate va permite tuturor să nu mai arate când cineva e online, chiar dacă scrie mesaje, citește mesaje sau este activ, în general, în WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Concret, în secțiunea ”Cine poate vedea informațiile mele personale” a aplicației, utilizatorii pot seta ”Ultima accesare” (disponibil și acum), precum și ”Cine poate vedea când sunt online”. Aici va exista varianta de a interzice accesul prietenilor din WhatsApp la informații.

Dacă nu vom mai permite accesul celor din listă, nimeni nu va mai putea vedea că utilizatorul este online, chiar dacă acesta scrie mesaje, trimite fotografii sau înregistrează mesaje vocale.

ADVERTISEMENT

Nu este cunoscută cu exactitate data când această funcționalitate va fi disponibilă, însă cei de la Wabetainfo susțin că WhatsApp incognită ar trebui să fie disponibilă în curând.

Publicația internetprotocol a enumerat principalele motive pentru care oamenii vor să rămână incognito atunci când sunt pe WhatsApp.

ADVERTISEMENT
  • ”I-ai spus partenerului tău că te duci la culcare la ora 22, dar la orizont te așteaptă o conversație fascinantă. În cele din urmă, te trezești într-o situație în care trebuie să cântărești un scandal care se profilează cu cealaltă jumătate a ta și o glumă plăcută”, ar fi un motiv enumerat.
  • Șeful tău adoră să-ți trimită mesaje la miezul nopții și să-ți trimită mesaje legate de muncă târziu în noapte și în weekend, iar tu nu poți să nu răspunzi, dar vrei să împiedici munca să-ți preia viața personală”, ar fi un alt exemplu.
  • Statisticile arată că 70% din aventuri sunt dezvăluite prin intermediul WhatsApp sau Facebook, atunci când partenerii află despre chat-urile secrete și urmăresc starea online a iubitului/iubitei.
ADVERTISEMENT