Fotbal international

Schimbare masivă de cote la meciul România – Norvegia. Nordicii sunt noii favoriți ai duelului

15.10.2019 | 15:10
Schimbare masivă de cote la meciul România - Norvegia. Nordicii sunt noii favoriți ai duelului
Schimbare masivă de cote la meciul România - Norvegia. Nordicii sunt noii favoriți ai duelului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă în urmă cu doar două zile naționala lui Cosmin Contra era favorită în partida cu Norvegia la casele de pariuri, cotele s-au schimbat, iar naționala antrenată de Lars Lagerback a devenit favorită în partida de pe „Nationa Arena”. Chiar dacă nu mai este favorită, România va fi susținută în tribune de 30.000 de copii, motiv pentru care nordicii au fost nemulțumiți și au cerut explicații de la UEFA.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.35 este cota pentru 1 solist la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Schimbare masivă de cote la România – Norvegia

Cotele de la meciul dintre România și Norvegia s-au schimbat drastic în favoare nordicilor. Dacă în urmă cu două zile selecționata lui Cosmin Contra era favorită și avea o cotă de 2.45, dar acum site-urile de pariuri îi dau o cotă de 3.35, iar norvegienii au devenit favoriţii confruntării. Nordicii aveau cota de 3.05 la victorie, iar acum tipserii le dau o cotă de 2,40.

Norvegienii au jucat bine împotriva Spaniei, pe teren propriu şi au reuşit să smulgă un egal în ultimul minut al partidei, atunci când Joshua King a înscris din penalty. De altfel, a fost primul pas greșit al Spaniei din grupa F al calificărilor pentru EURO 2020.

ADVERTISEMENT
Martin Odegaard. Sursă foto: sportpictures.eu
Martin Odegaard. Sursă foto: sportpictures.eu

 Nordicii, deranjați de copiii din tribune

Nordicii sunt favoriții partidei, dar sunt deranjați de copiii care vor fi în tribunele Arenei Naționale și au sesizat UEFA, că decizia de a ne fi permisă intrarea la meci cu copii de până la 14 ani nu este normală. Lars Lagerback a vorbit la conferința de presă despre indignarea apărută„Credeam că am destui ani în fotbal încât să nu mai fiu surprins de ceva, dar vestea asta a reușit s-o facă. Nu știam că UEFA are o astfel de regulă și nu pot spune că o înțeleg în totalitate”.

„Nu am mai avut o asemenea experiență. Tot ce pot să spun e că aș fi foarte dezamăgit dacă ceea ce s-a întâmplat înainte și v-a adus în această poziție s-ar repeta și mâine seară. Avem jucători care vin din medii diverse și sper ca tinerii voștri fani să se comporte frumos”, a mai spus Lagerback.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri