Life

Schimbare neașteptată la Chefi la Cuțite 2023. Ce amuletă a folosit Sorin Bontea: ”Lasă vrăjeala”

Sorin Bontea a luat o decizie neașteptată în ediția de miercuri, 7 iunie, de la Chefi la Cuțite. Ce amuletă a folosit acesta?
07.06.2023 | 21:19
Schimbare neasteptata la Chefi la Cutite 2023 Ce amuleta a folosit Sorin Bontea Lasa vrajeala
Sorin Bontea, decizie neașteptată la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite, ediția de miercuri, 7 iunie, se arată a fi una plină de surprize. Sorin Bontea a luat o decizie neașteptată, care a surprins-o inclusiv pe Gina Pistol. Bucătarul a decis să folosească deja o amuletă.

Răsturnare de situație în ediția de miercuri, 7 iunie, de la Chefi la Cuțite

Chefi la Cuțite continuă în această seară cu o nouă ediție. Fiecare echipă s-a pregătit pentru noi confruntări, însă Sorin Bontea avea să facă o mișcare complet neașteptată. Chiar înainte de a afla tema de gătit pentru cel de-al 12-lea Battle, juratul a făcut anunțul.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a decis să folosească amuleta care îi permite să facă schimb de concurenți. Iar asta s-a întâmplat la doar câteva minute după ce Gina Pistol a ajuns în platoul emisiunii, astfel că mulți au rămas uimiți.

Trebuie menționat faptul că ultimele ediții au fost dificile pentru Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Ambii bucătari au pierdut doi membri din echipă. Bontea l-a pierdut pe Florin Borșaru, iar Florin Dumitrescu pe Mariana Zinner.

ADVERTISEMENT

De această dată însă, s-ar părea că juratul Chefi la Cuțite a decis să se bazeze pe această amuletă. ”Știu eu ce se întâmplă mai departe!”, a zis el, în timp ce a apăsat butonul roșu ce anunță folosirea unei amulete.

Cătălin Scărlătescu a rămas surprins de cât de repede s-a mișcat colegul său. ”Nici nu bine a intrat Gina că imediat a sărit Bontea”, a spus acesta. Mai apoi, Sorin Bontea a spus ce face amuleta sa.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de Sorin Bontea

El a decis în final să o înlocuiască pe Luna Morgaciova din echipa sa cu Constantin Onuț. Acesta a fost în primă fază în echipa lui, dar ulterior a ajuns în echipa gri a lui Florin Dumitrescu. ”De când îi aștept! Amuleta mea zice așa: poți combina puterea a oricăror două amulete folosite deja de ceilalți chefi.

Prima spune că poți schimba orice concurent din echipa ta cu altul dintr-o echipă adversă. A doua este să stea ca frații, spate în spate! De când o aștept s-o dau pe asta!”, a spus Sorin Bontea, care l-a invitat pe Constantin ”acasă”.

ADVERTISEMENT

”Hai, Luna, treci acasă! Lasă vrăjeala!”, a spus la rândul său, Florin Dumitrescu, atunci când Luna încă mai vorbea cu Sorin Bontea. În ediția de miercuri, 7 iunie de la Chefi la Cuțite vom afla cine mai pleacă acasă, dar și dacă decizia lui Sorin Bontea a fost sau nu una bună.

Amintim că anterior s-a aflat și cine este marele câștigător Chefi la Cuțite. Se pare că până la finalul acestui sezon, norocul va fi tot de partea lui Sorin Bontea, având în vedere că cineva din echipa sa va pleca acasă cu premiul cel mare.

ADVERTISEMENT