ADVERTISEMENT
Sporturi

Schimbare pentru cea mai sexy arbitră. Ce au observat fanii la Marijana Veljovic: „Cu adevărat frumoasă!”

Autor: Cosmin Crăciun | 10.09.2020 | 17:48
Schimbare pentru cea mai sexy arbitră. Ce au observat fanii la Marijana Veljovic: „Cu adevărat frumoasă!”
Shimbare pentru cea mai sexy arbitră. Ce au observat fanii la Marijana Veljovic: „Cu adevărat frumoasă!”. Sursa foto: Twitter

Schimbare pentru cea mai sexy arbitră din lumea tenisului. Marijana Veljovic este printre cele mai populare figuri din lumea tenisului mondial. Arbitra în vârstă de 39 de ani și-a câștigat respectul fanilor de-a lungul timpului pentru calitatea deciziilor luate în timpul partidelor, dar a atras atenția și datorită frumuseții sale.

ADVERTISEMENT

Turneul de la US Open din acest an aduce arbitrii în centrul atenției mai mult decât de obicei. După ce Novak Djokovic a fost descalificat pentru că a trimis o minge către o arbitră de tușă în timpul unei pauze dintre două puncte, este rândul Marijanei Veljovic să fie subiect de discuții pe internet.

Sârboaica a arbitrat meciuri extrem de importante pentru tenisul mondial încă de când avea 33 de ani, iar în acest an a fost aleasă și pentru a oficia unele partide importante de la US Open. În 2019, Marijana Velojovic a arbitrat finala feminină de la Wimbledon, câștigată de Simona Halep în fața Serenei Williams.

ADVERTISEMENT

Schimbare pentru cea mai sexy arbitră. S-a operat Marijana Veljovic?

Chiar dacă fanii au fost mereu impresionați de frumusețea arbitrei din Serbia, odată cu meciurile de la US Open din acest an, ei au observat ceva schimbat la aspectul acesteia. Unul dintre fani a sugerat că arbitra și-a făcut operații estetice și a comentat „Nu sunt un fan al modificărilor prin operație”.

„Arăta mai bine acum câțiva ani”, a comentat un alt fan, care a fost însă contrat imediat de un admirator al sârboaicei: „Să știi că oamenii mai și cresc!”. Dezbaterile de pe Twitter pe seama arbitrei au continuat, iar o utilizatoare din Serbia a concluzionat că Veljovic a apelat la silicon pentru a-și mări buzele: „Marijana Veljovic și-a pus silicon. Mai întâi Jelena Janvovic și acum ea”.

ADVERTISEMENT

Conațională cu arbitra Veljovic, jucătoarea Jelena Jankovic a apelat și ea la silicon încă din 2016, pentru a-și îmbunătăți aspectul buzelor, conform Nezavisne. Fostă finalistă la US Open în 2008, Jankovic a ajuns acum la 35 de ani și nu a mai jucat din 2018, deși nu și-a anunțat oficial retragerea.

Marijana Veljovic susține că tenisul este o oportunitate pentru femei

După ce a primit în 2015 dreptul de a arbitra meciuri la cel mai înalt nivel, Veljovic a avut ocazia de a oficia unele dintre cele mai importante meciuri din tenisul mondial. În 2018, ea a arbitrat finala feminină de la Australian Open, câștigată de Caroline Wozniacki în fața Simonei Halep, iar în 2019 a oficial finala FedCup.

ADVERTISEMENT

Arbitra din Serbia consideră că lumea tenisului este una foarte ofertantă pentru femei și le oferă acestora posibilitatea de a se afirma la cel mai înalt nivel.

„În tenis, nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Atât timp cât îți faci bine treaba și dovedești că ai valoare, poți fi parte din cele mai mari meciuri posibile. E o senzație extraordinară pe care o trăiesc gândindu-mă că acest sport ne permite asta”, spunea Veljovic pentru site-ul ITF în 2018.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!