Fotbal international

Schimbare radicală de cote la Manchester United – PSG. Cât a scăzut cota la calificarea englezilor

Autor: Sorin Dumitrescu | 12.02.2019 | 11:58
Cote Manchester United - PSG. Francezii aveau inițial 1,30 la calificare. Acum au 1,55. United a scăzut de la 3,50 la 2,50

La tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale Champions League bookmakerii au acordat din start o cotă foarte mare lui Manchester United în dubla cu PSG. Cu alte cuvinte mari favoriți la calificarea în sferturi erau jucătorii lui Thomas Tuchel și nimănui nu i s-a părut că lucrurile ar fi putut sta altfel.

Manchester United a avut la început cota de 3,50 pentru a merge mai departe, în timp ce campioana Franței era creditată cu 1,30. Nici nu avea cum să fi altfel, judecând la acel moment ce se întâmpla la cele două cluburi. PSG defila fără nici un fel de efort, Manchester United  practica un fotbal extrem de plictisitor, cu rare situații de finalizare, după tipicul antrenorului Jose Mourinho. Manchester United – PSG părea un solist sigur pe parizieni la calificare.

Schimbare radicală de cote la Manchester United – PSG și ca urmare a absențelor de la parizieni

Acesta era în război cu toată lumea, conducere, fani și, mai ales, proprii jucători, capul răzvrătiților fiind francezul Paul Pogba. La PSG totul era calm, în grafic și judecând după calitatea fotbalului arătat de cele două echipe era limpede că doar o minune ar fi putut inversa rolurile la calificare. Și minunea s-a produs la mijlocul lunii decembrie, când șefii lui United au preferat să îi plătească o sumă colosală despăgubire lui Mourinho, pentru că l-au dat afară înainte de încheierea contractului.

Mbappe e singurul atacant valid din lotul lui PSG
Mbappe e singurul atacant valid din lotul lui PSG

A fost adus un fost jucător din anii 90, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer și acesta s-a apucat de treabă. Parcă ar fi avut în mână bagheta fermecată, pentru că de când a venit United galopează, cu 9 victorii și un egal din 10 partide cu norvegianul pe bancă și acum bookmakerii văd altfel lucrurile. Mai ales că Parisul nu mai e deloc vesel, după ce au intrat în infirmierie tocmai oamenii cheie, brazilianul Neymar și uruguayanul Edinson Cavani. Și ambii nu vor juca ambele manșe din optimi. Tot greul ofensivei lui PSG rămâne pe umerii puștiului Kylian Mbappe.

Totuși PSG rămâne favorită la accederea în sferturi

În aceste condiții și agențiile de pariuri s-au mișcat în direcția firească. Azi, la meciul tur de pe Old Trafford, United e favorită, cu cotă de 2,10, față de 3,60 pentru PSG. La general impresia este că totuși PSG e mai rutinată și va rezolva probabil la Paris ecuația calificării, pentru că păstrează un 1,55 la calificarea în sferturi. Cota lui Manchester United a scăzut de la 3,50 la 2,50, mult mai echilibrată, dar încă pe rol de outsider.

Cote Manchester United - PSG. La meciul de pe Old Trafford favorită e United, iar șansa dublă 1X are și ea cotă 1,37 în Anglia
Cote Manchester United – PSG. La meciul de pe Old Trafford favorită e United, iar șansa dublă 1X are și ea cotă 1,37 în Anglia
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!