Fotbal international

Schimbare radicală de look: Mohamed Salah s-a bărbierit, iar colegii au rămas șocați! Cum arată acum. Foto

10.02.2019 | 17:54
Schimbare radicala de look Mohamed Salah sa barbierit iar colegii au ramas socati Cum arata acum Foto

Mohamed Salah, cel mai bun jucător din Premier League în precedentul sezon, a apelat la o schimbare de look după victoria cu Bournemouth, scor 3-0, în care a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor după două partide mai puțin reușite, cu West Ham și cu Leicester.

Egipteanul a șocat pe toată lumea, renunțând la barba cu care îi obișnuise pe fani, dar și pe colegi. Salah pare acum o persoană complet schimbată, spre uimirea coechipierilor de la Liverpool. Croatul Dejan Lovren nu a stat prea mult pe gânduri și a dorit să facă o poză cu Salah, pe care a postat-o pe Instagram.

Schimbare radicală de look: Mohamed Salah s-a bărbierit

Mohamed Salah s-a bărbierit
Mohamed Salah s-a bărbierit
Reactia lui Dejan Lovren
Reactia lui Dejan Lovren

Salah, 26 de ani, a evoluat în 33 de partide pentru Liverpool în actuala stagiune, marcând 19 goluri și oferind opt assist-uri. Egipteanul are trei goluri și în Liga Campionilor, acolo unde „cormoranii” au făcut parte dintr-o grupă extrem de echilibrată, cu Napoli, PSG și Steaua Roșie. Chiar și așa, au reușit să se califice în faza optimilor de finală chiar în ultima etapă, după o victorie acasă cu Napoli.

Drumul finalistei de anul trecut nu se va ușura din în optimi. Din contră! Pe Liverpool o așteaptă o dublă de foc cu Bayern Munchen, campioana Germaniei. Anul trecut, Liverpool a surprins pe toată lumea ajungând până în finală. A pierdut-o însă în fața lui Real Madrid după un meci memorabil, în care portarul Karius a comis gafe uriașe, iar Salah a ieșit accidentat la umăr în prima repriză după un contact controversat cu Sergio Ramos, pe care fanii englezi nu l-au iertat.

Salah a sosit la Liverpool în sezonul 2017/18, când a impresionat pe toată lumea, reușind să marcheze 44 de goluri în 52 de meciuri oficiale. Atacantul este evaluat în acest moment la 150 de milioane de euro.