Life

Schimbare radicală în viața Vlăduței Lupău. Ce se întâmplă acum cu faimoasa cântăreață de muzică populară

Vlăduța Lupău a spus ce s-a schimbat în viața sa de când a devenit mamă. Pe ce cheltuie artista banii acum și la ce obicei a renunțat.
31.05.2023 | 17:38
Schimbare radicala in viata Vladutei Lupau Ce se intampla acum cu faimoasa cantareata de muzica populara
Vlăduța Lupău a spus ce s-a schimbat în viața ei de când e mamă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a spus ce s-a schimbat în viața sa de când a devenit mămică. Artista nu mai are aceleași obiceiuri ca înainte să-l aducă pe lume pe Iair, dar s-a ales și cu o pasiune care îi mănâncă mulți bani.

Vlăduța Lupău a făcut o schimbare radicală de când a devenit mamă

Vlăduța Lupău și-a dorit mult să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit. Anul trecut, artista l-a adus pe lume pe Iair, iar de atunci cu greu s-a mai despărțit de el. De Paște, vedeta și soțul său au fost plecați doar ei doi în vacanță, iar cântăreața a declarat că nu se va mai repeta. 

ADVERTISEMENT

Recent, artista a făcut dezvăluiri și a recunoscut că viața ei s-a schimbat mult odată cu apariția băiețelului. Totul se învârte acum în jurul copilului, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe și la anumite obiceiuri.

Vlăduța Lupău a dezvăluit că acum face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu Iair decât să de distreze. „Pe vremea când eu eram tânără îmi plăcea să rămân peste noapte în orice oraș aveam de cântat sau de petrecut.

ADVERTISEMENT

Acum, de la o vârstă, când mă așteaptă dulceața acasă plec din orice colț al țării, nu contează câte ore, dar dimineața sau noapte la orice oră vreau să ajung acasă la piticania mea. Așa că am plecat, după ce ne-am distrat și a fost frumos la botez”, a declarat vedeta în mediul online.

Pe ce cheltuie artista banii acum

În plus, Vlăduța Lupău a început să cheltuie bani pe alte lucruri decât cele pe care și le dorea înainte. În prezent, petrece mai mult timp pe telefon decât obișnuia în trecut. Și pe lângă să țină legătura cu fanii, mai pierde timp și pe diferite site-uri.

ADVERTISEMENT

Dar nu doar ca să se uite și să se relaxeze după o zi lungă în care a stat cu băiețelul sau a muncit. Vlăduța Lupău a mărturisit că nu se poate abține și că plasează destul de multe comenzi care îi ajung zilnic acasă.

„Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara. După ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje, până aici e un lucru bun, după care stau pe tot felul de site-uri (…).

ADVERTISEMENT

O grămadă de haine pentru copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand și vine curierul și mă sună mai des decât mama, deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”, a declarat Vlăduța Lupău, conform rtv.ro. 

ADVERTISEMENT