Life

Schimbare radicală la Te cunosc de undeva. Cum își pot vota fanii echipa favorită

Sezonul 19 Te cunosc de undeva, schimbare radicală. Fanii își vor putea vota echipa preferată. Cum trebuie să procedeze.
27.03.2023 | 15:30
Schimbare radicala la Te cunosc de undeva Cum isi pot vota fanii echipa favorita
Te cunosc de undeva, schimbare radicală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emisiunea Te cunosc de undeva revine cu sezonul 19 în câteva zile, dar și cu o schimbare radicală. În afară de prezența lui Mihai Petre la masa juriului, Antena 1 a pregătit și alte surprize. Una dintre ele este sistemul de votare.

Te cunosc de undeva, schimbare radicală. Cum vor putea vota telespectatorii

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20:00, va avea premiera noului sezon Te cunosc de undeva. Show-ul transformărilor vine cu numeroase surprize în sezonul 19, inclusiv la masa juriului, dar și în sistemul de acordare a premiilor.

ADVERTISEMENT

Până acum, doar voturile juraților cântăreau în marea finală. Din sezonul 19, și cei de acasă vor avea un cuvânt de spus. Începând din acest sezon, publicul își va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicația Antena 1 sau pe vot.a1.ro.

În marea finală, echipa care a acumulat cele mai multe voturi va primi Premiul de Popularitate. Aplicația Antena 1 se poate descărca gratuit pe telefon sau pe tabletă, de pe Google Play sau App Store.

ADVERTISEMENT

“Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia Antena 1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon”, a anunțat Pepe, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre, în juriul Te cunosc de undeva

La masa juriului se alătură și Mihai Petre. Dansatorul a înlocuit-o pe Andreea Bălan în finala sezonului 17, atunci când vedeta filma pentru America Express. Coregraful va puncta respectarea detaliilor din referință.

“Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva! Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile”, a transmis Mihai Petre.

Antena 1 a anunțat și o altă schimbare a emisiunii de transformări. Mai exact, telespectatorii vor cunoaște doar câte un concurent din fiecare dintre cele opt echipe de artiști.

Astfel, în afară de WRS și Emilian, câștigătorii sezonului 18, vor concura echipele formate din Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul, Adda și Un artist niciodată trist, Codruţa Filip şi Inima petrecerii, precum și Nicole Cherry şi Poetul rapp.

De asemenea, Amna şi Milionara din Tenerife și CRBL şi Vocea din online vor face spectacol în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. O altă echipă este formată din Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock.

ADVERTISEMENT