Schimbare RADICALĂ pentru Neşu! Totul e diferit în 2014

Dupa trei ani de depresie, Mihai Nesu s-a hotarat sa isi schimbe radical stilul de viata. El a mers la psiholog, a slabit 20 de kilograme si a revenit in fotbalul romanesc. Pentru a da ajunge la...
27.09.2014 | 08:15
Schimbare RADICALA pentru Nesu Totul e diferit in 2014
ADVERTISEMENT

Dupa trei ani de depresie, Mihai Nesu s-a hotarat sa isi schimbe radical stilul de viata. El a mers la psiholog, a slabit 20 de kilograme si a revenit in fotbalul romanesc. Pentru a da ajunge la greutatea actuala, Nesu a tinut regim sever.

61575631

Pana in anul 2011, Mihai Nesu se putea lauda cu o viata frumoasa: avea o casnicie fericita cu Maria, iar cariera sa era in plina ascensiune. Insa, o accidentare l-a adus pe Mihai Nesu in scaunul cu rotile, iar de atunci, totul s-a schimbat pentru fostul fotbalist. De atunci, Nesu a divortat, a trecut prin nenumarate schimbari de ordin fizic si si-a ingropat si mama, rapusa de o boala necrutatoare.

ADVERTISEMENT

In tot acest timp, fostul international a incercat sa fie puternic, insa nu a reusit de fiecare data, cazand prada depresiei in repetate randuri. De la inceputul acestui an, Mihai s-a intors in Romania, iar acum locuieste la Oradea, orasul sau natal, alaturi de tatal sau. In urma cu doua luni, lumea fotbalului a fost zdruncinata la auzul vestii ca Mihaita Nesu s-a refugiat intr-o manastire.

A slabit 22 de kilograme in trei luni!

Starea de sanatate a fostului fotbalist se imbunatateste pe zi ce trece
Starea de sanatate a fostului fotbalist se imbunatateste pe zi ce trece

Iata insa ca zvonurile conform carora ar vrea sa se calugareasca nu au fost deloc adevarate, iar fostul international se afla acum intr-o forma de zile mari. Saptamana trecuta, el a semnat un contract avantajos cu U Cluj, unde va activa ca analist video. De asemenea, Nesu a slabit spectaculos, dand jos in ultimele trei luni aproximativ 22 de kilograme:

ADVERTISEMENT

“A tinut dieta disociata. Merge la bazin si face recuperare, face tot posibilul pentru a slabi. Faptul ca arata altfel i-a dat si mai multa incredere in el, alta stare de spirit. Este mai mereu vesel, face glume. A revenit acelasi Mihaita pe care il stie toata lumea. Vrea sa mai slabeasca 3-4 kilograme, iar asta il ajuta si la o mobilitate mai buna a mainilor si a picioarelor”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

Primit cu ropote de aplauze in orasul sau

Chiar daca joi a fost adversar al lui FC Bihor, Nesu a fost sustinut de fanii formatiei oradene
Chiar daca joi a fost adversar al lui FC Bihor, Nesu a fost sustinut de fanii formatiei oradene

Universitatea Cluj a disputat, joi, la Oradea, partida din saisprezecimile Cupei Romaniei. La meci a fost prezent si Mihai Nesu, cel care locuieste in orasul de pe malul Crisului. Fostul stelist a fost primit cu aplauze de suporterii bihoreni, cei care au arborat si un banner in acest sens.

ADVERTISEMENT

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!