Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbare totală a lui Dan Petrescu în vestiarul lui CFR Cluj: „Devenim noi mai mari!”. Video Exclusiv

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA transformarea pe care o suferă Dan Petrescu atunci când iese din lumina reflectoarelor presei și intră în vestiar.
24.02.2023 | 21:21
Schimbare totala a lui Dan Petrescu in vestiarul lui CFR Cluj Devenim noi mai mari Video Exclusiv
Schimbare totală a lui Dan Petrescu în vestiarul lui CFR Cluj „Devenim noi mai mari!”
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a reușit decât o remiză, 0-0, contra lui Lazio. Învinsă în meciul tur, la Roma, cu 1-0, campioana României a ratat calificarea în optimile Conference League.

Cristi Balaj, dezvăluire în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA: ”Adversarii nu mai sunt atât de mari atunci când intră în vestiar”

Este de notorietate faptul că Dan Petrescu obișnuiește ca la conferințele de presă care preced confruntările lui CFR Cluj să vorbească la superlativ despre adversari.

ADVERTISEMENT

Nu a făcut excepție nici cea dinaintea jocului disputat joi, contra lui Lazio. Atunci când s-a deranjat de comentariile jurnaliștilor față de formula pe care o vor alinia italienii.

”La meciul tur au zis că joacă cu echipa a doua. Aia a fost echipa a doua? Vor juca cei mai buni jucători. La noi lipsesc doi jucători, din păcate, Yuri și cu Boateng. La ei doar Pedro din ce știu eu, care nu era titular.

ADVERTISEMENT

Șansele de calificare sunt 90% Lazio și 10% CFR. Sunt realist, nici pesimist, nici optimist. Asta e realitatea, spunea Petrescu.

Însă, pe teren, tehnicianul campioanei a trimis o formație extrem de ofensivă. Iar imaginile din timpul jocului au arătat un Dan Petrescu extrem de motivat, cu ambiția să facă o minune.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o surpriză pentru președintele CFR, Cristi Balaj. Care a dezvăluit, în exclusivitate, în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că este o diferență mare între declarațiile lui Petrescu în fața presei și discursul din vestiar.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Discursul lui Dan Petrescu, în presă, la televiziune, este total diferit față de ceea discută, cum povestește sau cum motivează în vestiar. Adversarii nu mai sunt atât de mari atunci când intră în vestiar.

ADVERTISEMENT

Are darul de a da încredere jucătorilor și de a-i motiva, așa cum puțini antrenori știu să o facă. Și îl felicit. Nu știu dacă ei devin mai mici, dar devenim noi mai mari”, a dezvăluit Cristi Balaj, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT