Life

Schimbare totală la Survivor România 2022, după începerea probelor individuale. Care sunt noile reguli

După începerea probelor individuale, regulile s-au schimbat complet, iar noii concurenți luptă după noi ordine. Prezentatorul Daniel Pavel a explicat cum se vor desfășura probele.
22.05.2022 | 21:22
Schimbare totala la Survivor Romania 2022 dupa inceperea probelor individuale Care sunt noile reguli
Noi reguli Survivor. Foto: Colaj Fanatik / Facebook Survivor
ADVERTISEMENT

Sunt noi reguli Survivor România! La probele individuale, jocul s-a schimbat complet, iar cei opt concurenți rămași în luptă trebuie să se adapteze.

Care sunt noile reguli de la Survivor

Începând cu ediția de duminică, după ce au început probele individuale de la Survivor, au loc calificările, sferturile, semifinala și apoi este aflat numele campionului zilei.

ADVERTISEMENT

Acesta este și concurentul care va obține colanul de imunitate și va putea face o nominalizare în cadrul consiliului de eliminare.

„Astăzi toți opt veți intra pe un traseu în fața calificărilor. Apoi sferturile, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei, care va purta colanul de imunitate al zilei.

ADVERTISEMENT

Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion al zilei este salvat și va face nominalizare. Ceilalți șapte fac nominalizare”, a spus Dan Pavel.

Cum se desfășoară acum luptele din cadrul Survivor

Pe scurt, extremele sunt cele care vor lupta, iar primul joc este cel mai important. Prima probă este sub presiunea timpului, iar în funcție de acesta se calculează duelurile ulterioare.

ADVERTISEMENT

Cine a ieșit pe primul loc va lupta cu cel de pe ultimul loc și așa mai departe în cadrul competiției Survivor România 2022.

Mai precis, în cadrul confruntării de duminică seară de la Pro TV, vor lupta Ștefania cu Elena, Ionuț cu Marian, Nedelcu cu Delea și Blaze cu Oana.

ADVERTISEMENT

„Intrați pe traseu, contratimp. Sunteți contorizați ca timp, cel care efectuează traseul în cel mai bun timp, numărul 1, cel care îl face în cel mai slab timp, numărul 8 și tot așa. Intrați în faza sferturilor împerecheați: numărul 1 cu numărul 8, 2 cu 7, 3 cu 6 și 4 cu 5.

În semifinala zilei contează partea de împerechere. Este iarăși evaluat timpul. E foarte important primul joc. De astăzi înainte veți lupta în manșe”, a mai explicat Daniel Pavel în timpul emisiunii.

Concurenții vor în circa trei manșe pentru a se alege cine trece mai departe.

„Luptați unul cu altul, trebuie să ajungeți la doi, ar putea fi nevoie de trei manșe pentru a alege cine merge mai departe”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT