News

Schimbare ULUITOARE a Ginei Pistol! Vezi FOTO

Toata lumea o stie pe Gina Pistol blonda, insa miercuri, toti fanii ei au avut un soc. Fostul iepuras Playboy si-a facut o schimbare radicala si este extrem de fericita pentru ca a avut curajul sa...
23.10.2014 | 13:08

Toata lumea o stie pe Gina Pistol blonda, insa miercuri, toti fanii ei au avut un soc. Fostul iepuras Playboy si-a facut o schimbare radicala si este extrem de fericita pentru ca a avut curajul sa afaca acest pas.

1

Gina Pistol a aparut in urma cu cateva luni intr-o emisiune TV, cu o peruca bruneta. Toata lumea a ramas cu gura cascata si i-au spus ca acea culoare o imbatraneste. Cu toate astea, Gina si-a luat inima in dinti si s-a vopsit bruneta. “Mi-am facut o schimbare la par”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

2

Fanii au felicitat-o pentru aceasta schimbare. “Iti sta bine cu orice culoare, dar asta iti scoate ochii in evidenta”, “Sa nu te recunosc, dar te prinde bine”, ”Tare frumoasa mai esti”, “iti sta super, Gina”, i-au spus fanii.

Se antreneaza in fiecare zi

3

Gina se numara printre putinele vedete de la noi care sunt foarte atenta la felul cum arata, antrenandu-se zilnic, chiar de foarte mult timp. De cum s-a lansat in showbiz, blonda a avut grija sa-si imbunatateasca imaginea, ajungand astazi una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Nu de putine ori, Gina Pistol a fost desemnata printre cele mai sexy femei din Romania, chiar daca nu mai este la varsta la care sa candideze alaturi de tinerele fotomodele.

4

5

sursa: cancan.ro