Life

Schimbare uriașă la Survivor All Stars. Cum arată acum noile echipe

Modificare majoră în emisiunea Survivor România All Stars. Care este componența celor două triburi în momentul de față.
16.02.2024 | 16:00
Schimbare uriasa la Survivor All Stars Cum arata acum noile echipe
Modificare majoră în emisiunea Survivor România All Stars. Care este componența celor două triburi în momentul de față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Schimbare uriașă la Survivor All Stars. Cum arată acum noile echipe. Prezentatorul reality show-ului din Republica Dominicană, Daniel Pavel, a făcut anunțul legat de ceea ce se întâmplă în prezent cu concurenții.

Modificare majoră în emisiunea Survivor România All Stars. Care este componența celor două triburi în momentul de față

Modificare majoră în emisiunea Survivor România All Stars. Care este componența celor două triburi în momentul de față. Moderatorul de la Pro TV a transmis că este nevoie de o transformare uriașă în cadrul competiției.

ADVERTISEMENT

Așa se face că structura echipelor din Republica Dominicană a suferit schimbări care s-au lăsat cu lacrimi în rândul participanților. Nimeni nu se aștepta la o asemenea mutare între cele două echipe din show.

„Acesta nu este un Consiliu obișnuit. Este pentru ultima oară când vă vor vedea în această formulă. Să vă spun pas cu pas ce schimbări se vor produce – Jador și Jorge… veți avea de luat decizii foarte grele amândoi.

ADVERTISEMENT

Triburile vor fi aceleași ca nume, nu vor mai fi aceleași ca membri. Voi doi veți reconfigura această competiție, în acest moment”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România All Stars, scrie protv.ro.

Care este structura echipelor de la Survivor România All Stars

Jorge și Jador au fost cei care au ales noile echipe, după ce fostul moderator de la Masked Singer România a fost trimis la duel de Faimoși. În plus, TJ Miles a fost cel care l-a propus pe cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Jorge, care a primit echipa albastră, a trebuit să nominalizeze o fată cu care să fie în echipă. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Jador, care a primit echipa roșie. Având în vedere aceste lucruri Jorge a fost nevoit să plece de la Faimoși pentru a se alătura Războinicilor.

Pe de cealaltă parte, Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor. Noua configurație a echipelor de la Survivor România All Stars i-a făcut pe participanți să devină și mai ambițioși.

ADVERTISEMENT

„Sunt șocat să-mi văd colegii pe partea cealaltă. Abia aștept să concurez împotriva lor, deși îmi sunt prieteni”, a spus Andrei Ciobanu, după ce s-a schimbat structura triburilor, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT