Life

Schimbare uriașă la WhatsApp. Milioane de români pot face de acum lucrul acesta

Transformare radicală la WhatsApp. Toți utilizatorii pot realiza asta de acum înainte. Ce a transmis acum Mark Zuckerberg.
22.05.2023 | 18:29
Schimbare uriasa la WhatsApp Milioane de romani pot face de acum lucrul acesta
Transformare radicală la WhatsApp. Toți utilizatorii pot realiza asta de acum înainte. Ce a transmis acum Mark Zuckerberg. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbare uriaşă la una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie. Milioane de români pot face de acum lucrul acesta. Mesajele au o funcție importantă pe care foarte multe persoane o vor utiliza cu mare încredere.

Transformare radicală la WhatsApp. Toți utilizatorii pot realiza asta de acum înainte. Ce a transmis acum Mark Zuckerberg

WhatsApp a suferit o transformare radicală în urmă cu foarte puțin timp. Toți utilizatorii pot realiza asta de acum înainte. Mark Zuckerberg a transmis un aspect care va fi pe placul multora pentru că mesajele se pot modifica într-un timp destul de lung.

ADVERTISEMENT

„Acum puteți edita mesajele WhatsApp chiar și după 15 minute după ce au fost trimise!”, a scris CEO la Meta pe pagina personală de Facebook. Afaceristul a primit numeroase comentarii din partea oamenilor.

Internauții s-au bucurat când au aflat de această schimbare care le va ușura viața de acum înainte. Foarte multe persoane din întreaga lume cred că îmbunătățirea va salva relațiile cu ceilalți, dar mai ales pe cele amoroase.

ADVERTISEMENT

„De-a dreptul uimitor. Vă mulțumim că ne păstrați relația în siguranță, domnule”, „Foarte util, sunt ușurat”, „Faci lucruri incredibile”, sunt o parte din comentariile din social media după aflarea veștii legat de WhatsApp.

WhatsApp, schimbare majoră
WhatsApp, schimbare majoră legat de mesajele trimise. Sursa foto: Facebook.com

WhatsApp, îmbunătățiri semnificative în ultimii ani

WhatsApp trecut prin foarte multe îmbunătățiri semnificative în ultimii ani. În urmă cu numai o lună Mark Zuckerberg, care este directorul executiv şi co-fondatorul companiei Meta Platforms, a venit cu o altă modificare în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Vă puteţi conecta la acelaşi cont de WhatsApp pe patru telefoane diferite”, a anunțat renumitul om de afaceri pe rețelele de socializare. Și această decizie a fost primită cu brațele deschise de utilizatori.

Aplicația a fost lansată în 2009 de doi foşti angajaţi de la Yahoo, Brian Acton şi Jan Koum, și a devenit rapid populară. Simplă și foarte sigură, aceasta le permite oamenilor să trimită mesaje text, audio, video şi imagini gratuit. E necesară conexiunea la Internet.

ADVERTISEMENT

În 2014, WhatsApp a fost cumpărată de Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari. A fost cea mai mare achiziţie din istoria companiei. WhatsApp este independentă, dar integrată cu alte servicii, printre care se află Messenger şi Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: