Life

Schimbare uriașă la WhatsApp. Utilizatorii din România se vor bucura de funcția care face pozele și videoclipurile să arate uimitor

WhatsApp introduce o schimbare majoră! Utilizatorii din România vor avea acum acces la o funcție nouă care va transforma pozele și videoclipurile.
24.06.2024 | 21:28
Schimbare uriasa la WhatsApp Utilizatorii din Romania se vor bucura de functia care face pozele si videoclipurile sa arate uimitor
Schimbare uriașă la WhatsApp. Foto: Canva.com
ADVERTISEMENT

Schimbare importantă pentru cei care folosesc aplicația WhatsApp. Se anunță o nouă funcție care va transforma pozele și videoclipurile, făcându-le să arate uimitor.

Schimbare uriașă la WhatsApp. A apărut funcția care face pozele și videoclipurile să arate uimitor

WhatsApp are o veste minunată pentru utilizatorii din România și întreaga lume. Compania lansează o nouă funcție care va transforma modul în care pozele și videoclipurile sunt transferate de la un utilizator la altul.

ADVERTISEMENT

În iunie 2024, WhatsApp lansează funcția mult așteptată de toți utilizatorii! De acum, imaginile trimise prin intermediul aplicației vor avea calitate superioară! Nu trebuie să ne mai confruntăm cu problemele anterioare legate de compresia fișierelor media.

WhatsApp a întâmpinat întotdeauna această problemă. Fișierele media trimise prin mesagerie erau frecvent comprimate, ceea ce ducea la o rezoluție redusă a fotografiilor și clipurilor video. În plus, acestea nu puteau depăși limitele de dimensiune impuse.

ADVERTISEMENT

Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Se pare că Meta ține cont de cerințelor utilizatorilor săi. Cu noua actualizare, conținutul media va putea fi transmis automat, fără să își piardă din calitate.

Mark Zuckerberg, care a cumpărat aplicația Whatsapp în 2014, a promis încă de anul trecut că se lucrează la îmbunătățirea calitatății fișierelor media. La început, utilizatorii erau nevoiți să selecteze manual opțiunea de a trimite fotografii de calitatate superioară. De fapt, suportul pentru videoclipuri HD a fost adăugat ulterior, fără multă publicitate.

ADVERTISEMENT

Din luna iunie, te poți bucura de poze și videoclipuri care arată uimitor. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această îmbunătățire? Urmează pașii următori:

După ce accesezi WhatsApp-ul, intră în Setările aplicației. De aici, va trebui să navighezi către Stocare și date. Acolo, vei găsi opțiunea „Calitatea încărcării media” care îți permite să activezi calitatea HD pentru imagini și videoclipuri.

ADVERTISEMENT

Odată activată, conținutul tău media va fi transmis automat într-o rezoluție superioară. Nu mai este nevoie să alegi calitatea pentru fiecare fișier trimis.

ADVERTISEMENT