Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbarea lui Edjouma, gafa majoră a lui Gigi Becali. „Ce să facă? E frustrat, clar! Intră în vestiar, dă un picior în zidul ăla și o ia de la capăt” Video exclusiv

Malcom Edjouma a fost omul începutului de an la FCSB. Însă, la meciul cu UTA Arad, Gigi Becali l-a schimbat la pauză, o nouă decizie de neînţeles a latifundiarului din Pipera.
06.03.2023 | 11:28
Schimbarea lui Edjouma gafa majora a lui Gigi Becali Ce sa faca E frustrat clar Intra in vestiar da un picior in zidul ala si o ia de la capat Video exclusiv
Schimbarea lui Edjouma, gafa majoră a lui Gigi Becali. „Ce să facă? E frustrat, clar! Intră în vestiar, dă un picior în zidul ăla și o ia de la capăt”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 meciul împotriva celor de la UTA Arad, după o prestaţie foarte modestă. Jocul roş-albaştrilor a fost haotic, gazdele reuşind clar să câştige duelul din toate punctele de vedere.

Schimbarea lui Edjouma, gafa majoră a lui Gigi Becali: “Cea mai amatoristică, neinspirată şi în bătaie de joc la adresa fotbalului”

Un moment psihologic a fost la pauză când Malcom Edjouma, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în prima repriză, a fost înlocuit cu Andrei Cordea. A fost o schimbare de sistem care a îngropat echipa, UTA defilând în partea secundă.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, realizatorul Horia Ivanovici consideră că este una dintre cele mai proaste schimbări din fotbal, o bătaie de joc la adresa acestui sport:

“Cea mai proastă schimbare din istoria fotbalului. Cea mai amatoristică, neinspirată şi în bătaie de joc la adresa fotbalului. Omul ăsta te scoate de nu ştiu câte meciuri şi îl schimbi la pauză.

ADVERTISEMENT

Dacă tot te scoate antrenorul de la Palat la pauză şi tu joci bine meci de meci, dai goluri, ce moral să mai ai la un moment dat?”, este întrebarea lansată de jurnalist.

VEZI VIDEO: 

Adrian Ilie: “Nu rezişti dacă nu eşti setat mental”

Fostul internaţional, Adrian Ilie, a declarat că jucătorii sunt deja setaţi pe acest comportament imprevizibil al patronului şi că s-au obişnuit să joace aşa, după capriciile omului care dă banii la echipă:

ADVERTISEMENT

“Ştiu că nu este uşor pentru ei. Dar jucătorii ştiu care este situaţia la FCSB. S-au obişnuit să joace, să nu joace sau să fie schimbaţi la pauză. Nu rezişti dacă nu eşti setat mental. Sunt jucători români care trebuie să activeze aici.

Dar pe cei străini, cu Edjouma… Şi aşa faci praf un sistem de joc. L-ai făcut praf de tot în a doua repriză. Edjouma trebuie lăsat să joace acolo. Sigur este supărat. Ştie situaţia, dă două şuturi la zidul ăla şi de mâine trebuie să o ia de la capăt.

ADVERTISEMENT

“Dacă vrei să schimbi sistemul de joc, nu îl schimbi aşa”

Trebuie să joace, pentru că doar jucând poate pleca. Nu înţeleg cum îl scoate pe el. Dacă tot vrei să faci o schimbare, scoate-l pe unul dintre cei trei din faţă. Felicitări lui Balint pentru că şi-a dat seama de situaţia FCSB-ului.

Eu nu înţeleg lucrurile astea. Să scoţi un jucător care evoluează bine. Dacă vrei să schimbi sistemul de joc, nu îl schimbi aşa. Fix acum, când pierd toate celelalte şi tu poţi să te apropii. Să ajungi lângă celelalte”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT