Life

Schimbarea uriașă pe care o pregătește aplicația WhatsApp! La ce trebuie să se aștepte milioane de utilizatori din România

Modificarea pe care o are în plan WhatsApp! Funcția va fi folosită de toți românii care utilizează aplicația de mesagerie.
25.05.2023 | 20:39
Schimbarea uriasa pe care o pregateste aplicatia WhatsApp La ce trebuie sa se astepte milioane de utilizatori din Romania
Modificarea pe care o are în plan WhatsApp! Funcția va fi folosită de toți românii care utilizează aplicația de mesagerie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbarea uriaşă pe care o pregăteşte aplicaţia WhatsApp! La ce trebuie să se aștepte milioane de utilizatori din România. Care sunt aspectele la care lucrează compania pentru a-i ajuta pe oameni și mai mult.

Modificarea pe care o are în plan WhatsApp! Funcția va fi folosită de toți românii care utilizează aplicația de mesagerie

WhatsApp are o nouă modificare în plan, după ce zilele trecute a anunțat că de acum înainte utilizatorii pot edita mesajele pe care le trimit. Reprezentanții aplicației spun că lucrează la o funcție care va fi folosită de toți românii.

ADVERTISEMENT

Oamenii ar putea să aibă posibilitatea alegerii unui nume de utilizator. În momentul de față, nu se știe care este stadiul proiectului sau cum va funcționa acest lucru. În plus, nimeni nu cunoaște amănunte suplimentare.

Foarte mulți se întreabă dacă procesul va fi o opțiune sau obligatoriu pentru toată lumea. De asemenea, nimeni nu știe în ce fel va influenţa procesul de autentificare, dacă va fi suficient doar numele de utilizator împreună cu o parolă (PIN).

ADVERTISEMENT

Totodată, nu se știe dacă acesta va avea doar rol în găsirea şi adăugarea contactelor, fără implicaţii în procesul de autentificare. WhatsApp vine cu acest anunț pentru că-și dorește să modernizeze comunicarea din ce în ce mai mult.

Cum ar putea arăta funcția de pe WhatsApp

Compania a lansat recent Android beta 2.23.11.15 care conține cod pentru o caracteristică ce le va permite utilizatorilor să-și aleagă un nume de utilizator pentru profiul personal. Funcția va putea fi găsită în meniu.

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să atingă cele trei puncte de sus, apoi Setări și ulterior Profil. Schimbarea se află în secțiunea Nume profil și deasupra secțiunii Despre. Asta înseamnă că pictograma creion va permite modificarea numelui.

În altă ordine de idei, trebuie neapărat remarcat faptul că serviciul ar putea optimiza sau modifica radical felul în care funcționează funcția înainte de a fi implementată. Potrivit gadgets360.com, acest lucru este în teste în prezent.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, caracteristicile de la WhatsApp apar într-o versiune beta a aplicației gratuite care este una dintre cele mai folosite de români și nu numai. Aceasta permite trimiterea de mesaje, fișiere media și apeluri video.

ADVERTISEMENT
Tags: