Sport

Schimbări de look înainte de FCSB-CFR. Cum vor arăta Gnohere și Ioniță (Foto)

28.04.2018 | 10:42
Schimbari de look inainte de FCSBCFR Cum vor arata Gnohere si Ionita Foto
Harlem Gnohere e golgeterul Ligii 1

FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45, în partida care poate decide în mare măsură campioana în Liga 1. Astfel, doi dintre actorii principali ai derby-ului au decis să își schimbe look-ul înainte de meciul anului în fotbalul românesc.

Golgeterul FCSB, Harlem Gnohere, a decis să facă o vizită la coafor înainte de meciul cu CFR Cluj. Francezul și-a schimbat coafura și nu a ratat momentul, postând pe instagram o poză după ce hair stylistul și-a terminat treaba.

De partea cealaltă, adversarul său Alex Ioniță și-a mai adăugat un tatuaj impresionant la colecția pe care o are deja. Mijlocașul ofensiv al lui CFR Cluj, adus în iarnă de la Astra Giurgiu, a preferat să își pună pe picior un tatuaj cu doi copii care merg într-o pădure să joace fotbal.

Gnohere și Ioniță, șanse mari să nu fie titulari la FCSB-CFR

Chiar dacă și-au schimbat look-ul, cei doi jucători s-ar putea să nu aibă șansa să își etaleze stilul în meciul dintre FCSB și CFR Cluj. Asta pentru că ambii jucători ar putea fi rezerve la derby. Alex Ioniță nu s-a adaptat foarte bine la stilul defensiv al lui Dan Petrescu și chiar dacă a fost adus cu surle și trâmbițe, el nu a jucat decât în șapte partide la clujeni. Mai mult, în ultimele două meciuri, Ioniță nici nu a intrat pe teren, fiind țintuit pe banca de rezerve.

De partea cealaltă, Harlem Gnohere este golgeterul Ligii Întâi, dar de multe ori a intrat în meci doar din postura de rezervă, deoarece în locul său este preferat Denis Alibec. Asta în ciuda faptului că fostul jucător al Astrei este într-un con de umbră și are un singur gol în acest sezon în prima ligă.

FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.