Life

Schimbări importante în noul sezon de la Chefi la cuțite! „Va fi război la puterea a patra!”

Schimbări importante la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce spun jurații despre noile episoade din emisiunea și de ce au considerat că va fi război.
13.03.2023 | 13:35
Schimbari importante in noul sezon de la Chefi la cutite Va fi razboi la puterea a patra
Schimbări importante în noul sezon de la Chefi la cuțite. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Schimbări importante în noul sezon de la Chefi la cuțite! În sezonul cu numărul 11 vor fi unele modificări care i-au făcut pe chefi să spună că va fi un adevărat război.

Schimbări importante în noul sezon de la Chefi la cuțite

În noul sezon de la Chefi la cuțite vor exista unele schimbări. Cea mai importantă este legată de faptul că în scenă va mai intra încă un chef.

ADVERTISEMENT

Acesta se va lupta cu ceilalți trei jurați deja consacrați pentru a câștiga amuleta. Sorin Bontea spunea din această cauză că va fi un război total, în patru de această dată.

”Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”,  a anunțat Chef Bontea. 

ADVERTISEMENT

Și chef Florin Dumitrescu spunea că vor fi noi provocări în noul sezon de la Chefi la cuțite, iar lucrurile se pot complica pentru ei și concurenții din echipele pe care le vor forma.

”În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuțite este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu vrea revanșa și să câștige noul sezon

Pe de altă parte, chef Cătălin Scărlătescu a spus că pofta de revanșă în noul sezon de la Chefi la cuțite, după ce Sorin Bontea a fost cel care a dat câștigătorul din sezonul trecut.

”Am început acest sezon cu forțe proaspete și poftă de revanșă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câți adversari noi avem”, a spus Chef Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Ștefan Popescu, Florin Ivan și Orlando Zaharia sunt numele câtorva dintre bucătarii care vor participa la emisiune și vor încerca să dea peste cap planurile juraților. Emisiunea începe pe 27 martie, de la 20:30.

ADVERTISEMENT