Life

Schimbări în grila Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Bursucu

Vor avea loc schimbări în grila Kanal D, începând chiar din acest weekend. Unele dintre acestea vizează emisiunea prezentată de Bursucu alături de Ana-Maria Barnoschi.
25.05.2022 | 10:35
Schimbari in grila Kanal D Ce se intampla cu emisiunea lui Bursucu
Schimbări în grila Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Bursucu. Foto: Colaj Fanatik / Kanal D
ADVERTISEMENT

Au loc schimbări în grila Kanal D, iar vizată de modificări este emisiunea lui Bursucu, Roata norocului.

Ce schimbări sunt în grila Kanal D

Fanii emisiunii Roata norocului de la Kanal D pot fi fericiți, deoarece emisiunea prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi va avea episoade noi.

ADVERTISEMENT

Acestea se vor putea vedea din data de 29 mai, fiind noi concurenți care vin în emisiune pentru a câștiga premii, în funcție de norocul pe care îl au, unele fiind uriașe.

De asemenea, nu vor lipsi nici vedetele, care sosesc în emisiune și joacă pentru a le oferi persoanelor defavorizate niște bani în plus.

ADVERTISEMENT

Episoadele noi din emisiunea Roata norocului de la Kanal D vor avea loc în fiecare duminică, începând cu ora 20:00.

Ce alte modificări mai sunt la Kanal D

La postul de televiziune Kanal D mai sunt și alte modificări anunțate de producție. Este vorba despre faptul că serialul de comedie Strada Speranței va avea două episoade.

ADVERTISEMENT

Totul începând chiar din acest weekend, unde fanii show-ului vor putea vedea două episoade, de sâmbătă, de la ora 20:00.

Strada speranței este un serial de comedie abia lansat, cu mulți actori cunoscuți, cum ar fi Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama.

ADVERTISEMENT

Mai joacă și Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Monica Anghel, Dragos Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea.

Cântăreața Monica Anghel a vorbit despre personajul său, cu care a recunoscut că nu ar avea multe în comun. Singurele lucruri care le-ar lega ar fi faptul că ambele sunt luptătoare. Dar Monica Anghel nu ar face niciodată lucruri „nelalocul lor”.

„Dacă ar fi să am caut ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață.

Și eu sunt. În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine”, mărturisea vedeta.

ADVERTISEMENT