Life

Schimbări la Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida, după ce s-a afișat cu un nou look

Cel mai nou sezon al emisiunii Acces Direct revine la Antena 1, iar Mirela Vaida a făcut un anunț important.
06.09.2021 | 11:35
Schimbari la Acces Direct Anuntul facut de Mirela Vaida dupa ce sa afisat cu un nou look
ADVERTISEMENT

Vacanța s-a terminat. Acces Direct revine la Antena 1. Prezentatoarea Mirela Vaida a anunțat că au avut loc unele schimbări.

Ora de începere a fost modificată, de asemenea și platoul în care se filmează producția a suferit modificări. Astfel, noul tronson pentru Acces Direct este 16.30 – 18.00 și nu 17.00 – 19.00, așa cum era înainte.

ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii a făcut un anunț important pentru fanii emisiunii pe pagina sa de Facebook.

Schimbări la Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida, după ce s-a afișat cu un nou look

Acces Direct, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, revine pe micile ecrane. Noul sezon începe astăzi, 6 septembrie, de la ora 16.30. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri.

Ora de difuzare a fost modificată față de ediția precedentă. Noul tronson pentru Acces Direct este 16.30 – 18.00 și nu 17.00 – 19.00, așa cum era înainte.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a pregătit și ea pentru întâlnirea cu telespectatorii. Prezentatoarea a afișat un nou look. De asemenea a avut și un mesaj important pentru fanii săi.

“Buna dimineața! Azi începem un nou sezon Acces Direct! Nu mai știu al câtelea, pentru ca emisiunea asta rulează de vreo 12-13 ani pe post! O emisiune deloc ușoara, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi!   

ADVERTISEMENT

Se anunță schimbări de decor și sunt extrem de curioasa cum va arăta noul platou!  Am emoții la fiecare reîntâlnire cu echipa și cu telespectatorii!

Așadar, un fel de început de “an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocările necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i “directul”! Vă îmbrățișez și vă doresc bine în tot ce faceți! Doamne-ajuta!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce vor putea vedea fanii emisiunii în noul sezon

Mirela Vaida promite ediții incendiare. Pe lângă diferite cazuri sociale, Acces Direct va aduce și noutăți din showbiz, dar și interviuri de colecție cu diferite personalități.

“Tot ce e important de abordat se va discuta cu cărțile pe masă, într-un dialog deschis, constructiv, fără menajamente, în care fiecare dintre noi poate participa active”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT