Life

Schimbări la Observator! Marius Pancu preia jurnalul de noapte al Antenei 1

Jurnalistul Marius Pancu preia Observatorul de Noapte de la Antena 1, luându-i locul lui Valentin Butnaru.
19.06.2021 | 16:27
Schimbari la Observator Marius Pancu preia jurnalul de noapte al Antenei 1
Marius Pancu prezinta Observatorul de Noapte al Antenei 1 Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marius Pancu, după ce, în urmă cu câteva săptămâni anunța despărțirea de Digi 24, a ajuns în curtea Antenei 1 și, deja, i s-a găsit emisiunea pe care o va prezenta.

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte de la Antena 1

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte de la Antena 1, de luni până joi, începând cu 21 iunie, el păstrându-și astfel tronsonul orar pe care îl avea și la Digi 24.

ADVERTISEMENT

“Sunt nerăbdător să mă reîntâlnesc cu telespectatorii, în direct, din noua casă! Cu plusul de entuziasm, rigoare, ambiţie, documentare până la ultimul asterics, caracteristice oricărui nou început”, a declarat jurnalistul pentru A1.ro.

Mai mult, anunța jurnalistul, Observatorul de Noapte de la Antena 1 va fi un jurnal de știri care își propune să aducă concluziile zilei pe subiectele arzătoare ale momentului, indiferent cât de controversate ar fi.

ADVERTISEMENT

Marius Pancu, prezentatorul Observatorului de Noapte începând cu lunea care urmează a mai precizat și că emisiunea pe care o va prezenta va aduce în studio și personalități din diferite domenii conexe subiectelor importante ale zilei.

“Telespectatorii care mă cunosc mă vor regăsi de la ora cu care s-au obişnuit, la Observatorul de Noapte, de la Antena 1, iar cu cei care abia mă vor descoperi sunt convins că voi începe o relaţie de încredere. Sunt Marius Pancu şi încheiem şi înţelegem ziua, în fiecare noapte, la Observator!”, a mai completat acesta.

ADVERTISEMENT

Marius Pancu: ”Cum mă știți, cu același aplomb”

Plecarea de la Digi 24 anunțată la sfârșitul lunii mai de Marius Pancu și pe conturile sale de socializare, indicând totodată și mutarea la Antena 1.

”Ne revedem curând în echipa Observator. Cum mă știți, cu același aplomb, cu aceeași apetență pentru subiecte, cu aceleași interviuri intransigente”, a notat pe conturile sale de socializare jurnalistul Marius Pancu.

ADVERTISEMENT

În ultimul an, Observatorul de Noapte l-a avut la pupitru pe Valentin Butnaru. Acesta din urmă va prelua un alt jurnal, însă nu se cunosc mai multe detalii despre acest subiect.

Marius Pancu este jurnalist de peste 12 ani

Marius Pancu, precizează A1.ro, cochetează cu jurnalismul încă din vremea adolescenței, el debutând în presa scrisă, la Brașov, într-un ziar dedicat tinerilor, loc îmn care a lucrat 3 ani, până la admiterea la Jurnalism, la Universitatea din București.

Marius Pancu a renunțat la presa scrisă pentru domeniul televiziunii, debutul său fiind la TVR, loc în care a lucrat între 2008 și 2009, pentru ca apoi să se mute la Prima TV (2009-2011), iar ultimii zece ani i-a petrecut la Digi.  În ultimii ani, la Digi24 a acoperit tronsonul de seară, după ora 22:00.

ADVERTISEMENT
Tags: