Carousel hot news

Schimbări majore la Poli Timişoara! Vestea pe care toţi fanii o aşteptau de ani!

Aflată la doar 3 puncte de retrogradare, ACS Poli va avea parte de un nou staff tehnic după demiterea lui Aurel Şunda. Dan Alexa a fost instalat în funcţia de antrenor al bănăţenilor, iar...
Autor: George Nistor | 19.03.2014 | 17:15
Schimbări majore la Poli Timişoara! Vestea pe care toţi fanii o aşteptau de ani!

Aflată la doar 3 puncte de retrogradare, ACS Poli va avea parte de un nou staff tehnic după demiterea lui Aurel Şunda. Dan Alexa a fost instalat în funcţia de antrenor al bănăţenilor, iar funcţia de preşedinte va fi ocupată de Ioan Timofte.

Mai mult de atît, fanii timişoreni au mai primit o veste bună. Clubul ACS Poli a primit cu titlu gratuit palmaresul istoric deţinut de Asociaţia Fotbal Club Politehnica Timişoara, anunţă gsp.ro.

“M-am reîntors la Timişoara, dar într-o altă postură. Mă bucur să revin acasă. Începe o nouă etapă în viaţa mea. Sînt la început, e un moment dificil, dar mă ştiţi bine, una dintre caracteristicile mele a fost curajul. Am încredere în echipă, are un potenţial mult mai mare, are jucători de caracter. Sper să le transmit încrederea şi rezultatele vor apărea”, a declarat Dan Alexa într-o conferinţă de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!