Life

Schimbări majore la Antena 1. Cine sunt noii jurați de la iUmor sezonul 14

Au avut loc schimbări majore la Antena 1 în ceea ce privește numele juraților de la iUmor sezonul 14. Ce noutăți ne așteaptă din februarie? Aflăm chiar acum.
30.01.2023 | 11:39
Schimbari majore la Antena 1 Cine sunt noii jurati de la iUmor sezonul 14
Cine sunt noii jurați de la iUmor
ADVERTISEMENT

iUmor este cu siguranță o emisiune pe placul tuturor. Noul sezon începe în curând, așa că ar fi bine să știm ce surprize ne-așteaptă.

Cine sunt jurații de la iUmor sezonul 14

Sezonul 14 al emisiunii iUmor de la Antena 1 începe pe 11 februarie, de la ora 20.00. Se anunță o mulțime de surprize, dar și schimbări majore la masa juraților.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1, la iUmor am putut vedea nenumărați invitați speciali la masa juraților. Anastasia Soare a fost unul dintre ei, iar lista poate continua.

Acum însă, se pare că ne vom bucura de alte nume stabile. Cei de la Antena 1 au anunțat numele juraților de la iUmor. Îi vom vedea din nou pe Delia, alături de Cheloo, dar și două nume noi.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cei doi concurenți de la America Express. De asemenea, tot la iUmor îl vom putea vedea și pe magicianul Robert Tudor, în backstage, care va face un adevărat show.

Ce spune Nelu Coreea despre revenirea în postura de jurat la iUmor? Concurentul de la America Express dezvăluie că se simte foarte bine și că are și libertatea de a se exprima așa cum poate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a fost mulțumit și de primirea pe care Delia și Cheloo i-au oferit-o, așa că se anunță momente memorabile în noul sezon iUmor, care începe pe 11 februarie.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, noii jurați de la iUmor
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, noii jurați de la iUmor

 

Ce spun Cătălin Bordea și Nelu Cortea despre provocarea iUmor

“Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent iUmor și jurat iUmor este de la cer la pământ!

ADVERTISEMENT

Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit!”, a spus acesta.

La rândul lui, Cătălin Bordea este încântat să facă parte din acest proiect, iar faptul că Nelu Cortea îi este coleg, îi aduce și un mai mare avantaj.

La fel ca și colegul său, Cătălin Bordea nu se teme de Cheloo și Delia și speră ca toate să iasă bine, având în vedere că show-ul este unul cât se poate de imprevizibil.

“În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane iUmor și este total imprevizibil.

Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine. Tot ce îmi doresc foarte tare este să mă distrez – asta este prioritatea nr. 1″, a mai completat el.

Cheloo și Delia, încântați de noii colegi de la iUmor

La rândul lor, Delia și Cheloo s-au arătat încântați de noul sezonul iUmor. Artistul spune că este vorba despre un sezon ieșit din tipare, iar surprizele se vor ține în lanț.

De asemenea, Delia a precizat că este entuziasmată de ce va urma și că se bucură de noii săi colegi, Cătălin Bordea și Nelu Coreea, care, spune artista, doar ce ”au venit din vacanță”, ea făcând referire la participarea celor doi la America Express. 

Și magicianul Robert Tudor, alături de Șerban Copoț și Dan Badea așteaptă cu nerăbdarea începerea noului sezon de la iUmor.

Astfel, în mai puțin de două săptămâni vom afla ce surprize au pregătit cei de la Antena 1. iUmor va fi fiuzat  începând din 11 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00.

ADVERTISEMENT
Tags: