Fotbal intern

De ce au fost schimbați la pauză Florentin Matei și Mihai Roman. Ce le-a reproșat Mihai Teja. Exclusiv

02.03.2019 | 20:34
De ce au fost schimbati la pauza Florentin Matei si Mihai Roman Ce lea reprosat Mihai Teja Exclusiv

FCSB a avut o primă repriză de coșmar în partida din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 Betano. Roș-albaștrii au condus după penalty-ul obținut și transformat de Florin Tănase. Cu toate acestea, cei de la FCSB s-au văzut egalați și apoi conduși de către FC Voluntari, formație care până de curând a fost „lanterna roșie” a Ligii 1. Mai mult, Mihai Teja s-a văzut nevoit să îl înlocuiasă pe căpitanul Mihai Pintilii, cel care s-a accidentat și căruia i-a luat locul Adrian Stoian. FANATIK a fost pe Stadionul Anghel Iordănescu și știe ce l-a supărat pe antrenorul FCSB.

Pe cine a băgat Mihai Teja la pauza meciului Voluntari- FCSB

Astfel, la pauza partidei FC Voluntari – FCSB, Mihai Teja a mai făcut și celelalte două schimbări pe care le avea la dispoziție în acest meci. Tehnicianul roș-albaștrilor i-a trimis pe bancă pe Florentin Matei și pe Mihai Roman și i-a introdus în teren pe Harlem Gnohere și pe Olimpiu Moruțan.

Reporterii FANATIK au surprins indicațiile pe care Mihai Teja le-a dat celor doi jucători și care nu au fost respectate de către fotbaliștii săi. Teja i-a reproșat de mai multe ori lui Roman că a jucat cu frică: „Roman, curaj!” O dată s-a și întors spre bancă: “De ce i-o fi frică?” Lui Matei i-a cerut mereu să fie mai agresiv și să urce în pressing: “Matei, mai sus! Hai în ei! Hai în presiune să nu aibă timp să paseze!”, indicație pe care a repetat-o de cel puțin 4 ori.