Life

Schimbări mari în noul sezon Mireasa! Deciziile de ultimă oră luate de Antene. Noi vedete se alătură proiectului

Sezonul 5 al reality-show-ului Mireasa vine cu surprize uriașe pentru telespectatori! Dezbaterile vor fi mai dinamice, căci noi vedete se alături proiectului.
20.01.2022 | 13:04
Schimbari mari in noul sezon Mireasa Deciziile de ultima ora luate de Antene Noi vedete se alatura proiectului
Gabriela Cristea, prezentatoarea Mireasa: capriciile iubirii, va avea invitați permanenți în noul sezon
ADVERTISEMENT

Au rămas doar două zile până la debutul sezonului 5 al emisiunii Mireasa! Așteptările fanilor show-ului transmis de Antena 1 și Antena Stars sunt destul de mari, iar producătorii anunță câteva schimbări importante.

Cele mai multe dintre acestea au legătură cu ediția pe care Gabriela Cristea o va prezenta la Antena Stars, de luni până vineri, de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în dezbaterea evenimentelor care se vor petrece în casă, Gabi va avea câțiva invitați permanenți în studio.

Cine se alătură proiectului Mireasa, în sezonul 5

Discuțiilor despre interacțiunile dintre concurenții de la Mireasa i se vor alătura Ion Șaulescu, participant în sezonul trecut, dar și Andreea Deicu și Ana Maria Florea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vor avea intervenții săptămânale și actrița Paula Chirilă și psihologul Eduard Puiu. Aceștia vor comenta situațiile din casa Mireasa din toate punctele de vedere, pentru ca publicul să își formeze o părere cât mai clară despre ce se întâmplă în reality-show.

„Sunt fericită să revin cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. Mi-am încărcat bateriile în vacanţă, alături de familie. Acum sunt gata să pornesc la drum! Sunt sigură că lucrurile vor fi din ce în ce mai spectaculoase. Telespectatorii vor vedea povești de viață din ce în ce mai interesante. Vom învăța să trecem prin toate situațiile de viață”, a declarat Gabriela Cristea înainte de debutul sezonului, care va avea loc pe 22 ianuarie, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea: „Am primit deja informații despre concurenți”

De curând, Gabriela Cristea a stat de vorbă cu FANATIK și a mărturisit, în exclusivitate, că a primit o serie de informații despre concurenții noului sezon. Poveștile lor de viață vor capta atenția telespectatorilor din primul minut.

„Am primit deja informații despre concurenți, cum este firesc, pentru a ști ce se va întâmpla. Sunt foarte entuziasmată”, a spus Cristea, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei Stars a explicat și de ce crede, în opinia ei, că nu au rezistat toate cuplurile formate în casa Mireasa.

Printre cele care au eșuat după terminarea concursului se numără Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3, dar și David și Andra sau Ramona și Ionuț.

„Unii se căsătoresc și căsnicia funcționează. La alții nu. Fiecare om alege ce face mai departe, depinde cum se înțeleg în afara casei.

Cred că ține de fiecare membru din cuplul respectiv. Dacă nu ești foarte sigur de la început, nu va funcționa. Trebuie să fii sigur că vrei să mergi mai departe cu acel om, să știi că asta vrei când te căsătorești”, este de părere prezentatoarea.

ADVERTISEMENT