Carousel hot news

Schimbări surpriză la echipă! Ce va aduce nou Stoican

Flavius Stoican va conduce azi, de la ora 17:30, primul antrenament din postura de tehnician al lui Dinamo. Antrenorul de 36 de ani nu are mult timp la dispoziţie, întrucît mîine urmează partida...
23.09.2013 | 14:36
Schimbări surpriză la echipă! Ce va aduce nou Stoican

Flavius Stoican va conduce azi, de la ora 17:30, primul antrenament din postura de tehnician al lui Dinamo. Antrenorul de 36 de ani nu are mult timp la dispoziţie, întrucît mîine urmează partida din Cupa României, cu Sănătatea Cluj, apoi, duminică, roş-albii vor merge la Galaţi pentru partida cu Oţelul.

Stoican are ceva probleme de efectiv mîine, cu Sănătatea, de la 20:30, mai mulţi jucători resimţindu-se după meciul cu Petrolul (1-1): Boubacar şi Matei au microleziuni la aductori, Fai, contuzie toracică, Grigore, contuzie la genunchi, iar Lazăr, contuzie la şold.

Vrea să joace cu două vîrfuri!

Tînărul tehnician se gîndeşte ca, în timp să schimbe şi sistemul de joc, din 4-2-3-1, modul pe care l-a folosit cel mai des Gheorghe Mulţescu, în 4-4-2. Această idee este şi pe placul conducerii, care a întrebat deseori staff-ul tehnic de ce nu se încearcă o formulă cu doi atacanţi, în condiţiile în care au trecut 8 etape, iar vîrfurile ”cîinilor” nu au reuşit să scuture plasa!

Cum ar putea arăta Dinamo în 4-4-2:

Bălgrădean – Fai, Luchin, Grigore, Grecu – Matei, Boubacar, Elton, Curtean – Ţucudean, Dănciulescu

Flavius Stoican, bun prieten cu Ionel Dănciulescu, l-a dorit pe golgeterul all-time al ”cîinilor” ca asistent şi doreşte să înceapă cu veteranule echipei în avanposturi. Mutarea a fost cerută de conducere, dar şi de Cornel Dinu, de mai multă vreme, însă Mulţescu nu s-a lăsat înduplecat. De fapt, surse din cadrul clubului susţin că aceste probleme cu vestiarul i-au adus şi debarcarea din Ştefan cel Mare.

Promovează de la echipa a doua

Kevin Zougoula nu este unul dintre preferaţii lui Stoican, acesta spunînd încă de la sosirea africanului că nu i se pare un fotbalist de Dinamo. În schimb, Stoican îşi doreşte să-i ofere o şansă tînărului Darius Buia (19), care a marcat în fiecare dintre cele trei partide jucate pentru echipa secundă, fiind şi golgeterul echipei, cu 4 reuşite. Un alt fotbalist care ar putea face pasul la prima echipă este mijlocaşul Pape Diakhate (24 de ani), care a avut un randament bun în ultimele partide la Dinamo II.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri