Fotbal international

Schimbări uriașe de cote la meciul Backa Topola – FCSB! Sârbii sunt favoriți după cazurile de Covid

17.09.2020 | 12:57
Schimbari uriase de cote la meciul Backa Topola  FCSB Sarbii sunt favoriti dupa cazurile de Covid
ADVERTISEMENT

Casele de paariuri au făcut schimbări majore de cote la meciul Backa Topola – FCSB, din turul doi preliminar al Europa League.

”Roș-albaștrii” se confruntă cu o explozie de cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor și a staff-ului și nu au la dispoziție decât 14 fotbaliști pentru întâlnirea din Serbia.

ADVERTISEMENT

Formația finanțată de Gigi Becali a fost la un pas de a pierde la ”masa verde” meciul cu Backa Topola, dar încă se încadrează în protocolul UEFA care cere 14 jucători pe listă, dintre care obligatoriu un portar.

Cote schimbate la Backa Topola – FCSB

Cu toate că întâlnirea Backa Topola – FCSB se va disputa conform programării joi, de la ora 22:00, casele de pariuri au schimbat drastic cotele. Dacă la început ”roș-albaștrii” erau favoriți cerți, acum lucrurile s-au schimbat și sârbii au prima șansă.

ADVERTISEMENT

Astfel, o victorie a celor de la Backa Topola în 90 de minute are o cotă de 2,32, în timp ce un succes al celor de la FCSB este cotat la 3,00, iar remiza la 3,40. O calificare a sârbilor în orice condiții are o cotă de 1,68, iar pentru ”roș-albaștri” cota este de 2,10.

Cotele la calificare în prelungiri sunt următoarele: Backa Topola – 9,50 și FCSB – 11,75. În cazul în care întâlnirea ar ajunge la loviturile de departajare, ambele formații sunt cotate cu 11,00 pentru accederea în turul trei preliminar.

ADVERTISEMENT

FCSB are nouă jucători infectați cu coronavirus: Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Andrei Miron. Din rândul oficialilor au contractat virusul Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari).

În condițiile actuale, FCSB mai are la dispoziție doar 14 jucători, dintre care un singur portar. Echipa de start la meciul cu Backa Topola ar putea fi următoarea: Ducan – Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru – Moruțan, Simion, Horșia – Man, Buziuc, Fl. Coman.

ADVERTISEMENT

Astfel că, după ce Andrei Vlad a fost depistat pozitiv, FCSB îl va avea în poartă la întâlnirea cu Backa Topola pe tânărul Răzvan Ducan. Acesta a revenit în curtea ”roș-albaștrilor” în această vară, după ce sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la FC Argeș, formație alături de care a reușit promovarea.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,35 este cota pentru „2-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT