Life

Schimbări uriașe la Kanal D! Radu Țibulcă a plecat cu inima îndoită: ”Dacă va fi vreodată să mă întorc”

Radu Țibulcă, una dintre vedetele postului, a părăsit Kanal D, televiziunea fiind, pare-se, în mijlocul unor schimbări și frământări importante.
12.09.2021 | 11:53
Schimbari uriase la Kanal D Radu Tibulca a plecat cu inima indoita Daca va fi vreodata sa ma intorc
Radu Tibulca a parasit Kanal D Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Țibulcă a anunțat că a părăsit Kanal D, fără să mai aștepte un comunicat oficial al postului, declarațiile sale cu privire la despărțire fiind consemnate pe contul lui de socializare.

Radu Țibulcă a plecat de la Kanal D

Radu Țibulcă, actorul din sitcom-ul Moldovenii și gazdă a matinalului de la Radio Impuls a decis să spună adio postului care l-a adus în prim planul atenției, lucru pe care l-a anunțat, de curând, pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, după doi ani și jumătate, aventura mea la Kanal D și Radio Impuls tocmai ce-a ajuns la final! Se încheie o perioadă agitată dar foarte frumoasă, cu multe amintiri plăcute, cu multe lucruri faine realizate și cel mai important, cu mulți oameni pe care mă bucur nespus că i-am întâlnit”, a explicat Radu Țibulcă.

Mai mult decât atât, a precizat fostul prezentator de la Radio Impuls și vedetă la Kanal D, lucrurile s-ar fi întâmplat natural, dar precizează el, avea nevoie să își urmeze calea, acum, că s-ar fi maturizat după experiența de la postul turcesc.

ADVERTISEMENT

”În acești ani am învățat o grămadă de lucruri mișto, am evoluat atât profesional cât și social și tind să cred că m-am maturizat cu adevărat! Iar pentru toate aceste lucruri le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din povestea mea de-aici. Și celor care m-au plăcut dar și celor cărora le-am fost mai antipatic! Deși mă bucur nespus de faptul că de-acum voi avea suficient timp la dispoziție pentru a mă ocupa de proiectele pe care le tot plănuiam, despărțirea asta, deja îmi stârnește nostalgie”, mai spune Radu Țibulcă.

Ce s-a întâmplat la Kanal D cu Radu Țibulcă?

Parcă sugerând că nu și-ar fi dorit, totuși, să plece, Radu Țibulcă explică că, în viitor, va fi deschis colaborărilor cu Kanal D dacă și când va fi solicitat.

ADVERTISEMENT

”Iar dacă va fi vreodată să mă întorc, o voi face cu cel mai mare drag! Nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc vouă, celor care ați urmărit “Moldovenii” și ați ascultat Radio Impuls! Voi sunteți motorul principal al motivației mele de a face lucruri! Mă înclin!”, a mai precizat Radu Țibulcă pe conturile lui de socializare.

Interesant este însă că, cu doar patru zile înainte de despărțirea de Kanal D, Radu Țibulcă anunța, încântat un nou sezon în care să ”strălucească” la postul tv și radio turcesc, lucru care indică că divorțul nu a fost tocmai unul dorit.

ADVERTISEMENT

”A venit toamna, începe școala, prieteni! Eu și Măciucă începem doctoratul! Spre deosebire de alte plecări de-ale mele prin lume, de data aceasta nu mai am geanta mea cu mine fiindcă s-a pișat mâța-n ea! Ceea ce-i nasol din punct de vedere olfactiv, însă, e foarte bine din perspectiva băbească a bulanului ce ne va paște în acest sezon! V-am pupat și vă promit că urmează ca multe lucruri faine să se întâmple!”, spunea Radu Țibulcă.

Schimbări la Kanal D

Radu Țibulcă nu este singura schimbare petrecută în Kanal D, odată cu venirea toamnei. Iar dacă, la televizor, postul turcesc a mizat, în continuare, pe vedetele consacrate și emisiunile care fac deliciul unei anumite părți a populației, în Kanal D au avut loc, totuși, schimbări importante.

Astfel, emisiunile online ale postului au primit un ”suflu” nou, iar Faimoșii Ștefan Ciuculescu și Irisha au preluat două dintre cele mai importante emisii în mediul virtual ale postului turcesc, ei înlocuind figurile cu care, deja, erau obișnuiți fanii.

ADVERTISEMENT
Tags: