Fotbal intern

Schimbările de la FCSB în primul 11 față de ultimul derby cu U Craiova. Cinci jucători sunt titulari acum

15.09.2019 | 17:04
Schimbarile de la FCSB in primul 11 fata de ultimul derby cu U Craiova Cinci jucatori sunt titulari acum

FCSB, echipă care încearcă să părăsească zona de Play-out din Casa Pariurilor Liga 1, joacă azi, de la ora 21:00, în cea mai grea deplasare din acest sezon, cu Universitatea Craiova. Față de ultima vizită în Bănie, primul 11 al roș-albaștrilor va suferi schimbări importante.

Schimbările de la FCSB în primul 11 față de ultimul derby cu U Craiova

Pe 5 mai 2019, FCSB se impunea în Bănie cu Universitatea Craiova, scor 2-0, într-un meci contând pentru Play-off-ul sezonului 2018-2019 din Casa Pariurilor Liga 1. Era o confirmare a dominației roș-albastre din Bănie în ultimii ani. Florin Tănase și Dennis Man erau marcatorii vicecampioanei. Duminică, FCSB revine pe ”Ion Oblemenco” într-o formulă cu multe schimbări față de meciul din sezonul trecut.

În echipa de start a celor de la FCSB îi mai găsim acum doar pe Cristian Bălgrădean, Bogdan Planic, Florin Tănase, Florinel Coman și Iulian Cristea. Restul titularilor din mai, fie nu mai sunt la FCSB, Romario Benzar, Mihai Bălașa și Junior Morais, fie sunt accidentați sau scoși din lot, precum Dennis Man, Harlem Gnohere și Lucian Filip.

  • FCSB vs. U Craiova în mai 2019: Bălgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic, Morais – Iulian Cristea, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere (4-2-3-1)
  • FCSB vs. U Craiova în septembrie 2019: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii, Tănase – A. Popa, Hora, Coman (4-3-3)
Schimbările de la FCSB în primul 11 față de ultimul derby cu U Craiova
Schimbările de la FCSB în primul 11 față de ultimul derby cu U Craiova. Sursa foto: sportpictures.eu

Cei șase jucători noi care apar acum la FCSB

FCSB a suferit schimbări majore în toate compartimentele în ultimele patru luni. De la antrenor și sistemul de joc, până la linia de fund și linia ofensivă, vicecampioana propune acum o altă față. Dacă ne uităm pe apărare, vedem acolo trei nume noi: Cristea, Crețu și Panțîru. De asemenea, în linia mediană îl avem pe Oaidă nume nou, iar în atac, sistemul 4-3-3 îi aduce pe Ioan Hora și Adi Popa lângă Florinel Coman.

De remarcat faptul că patru din cele șapte rezerve ale FCSB-ului din mai nu se mai găsesc acum la club: Raul Rusescu, Filipe Teixeira, Florentin Matei și Mihai Roman s-au despărțit de clubul lui Gigi Becali.