Schimbările făcute direct de patroni, iar antrenorii roboți! Așa vede un mare antrenor că va ajunge Premier League

Ciprian Postolache   
în Premier League
18/11/2018, 16:59
Schimbările făcute direct de patroni, iar antrenorii roboți! Așa vede un mare antrenor că va ajunge Premier League GALERIE FOTO
Schimbările făcute direct de patroni, iar antrenorii roboți! Așa crede un mare antrenor că va ajunge Premier League.

Premier League va arăta SF peste 20 de ani, crede un mare manager care a antrenat în cel mai bogat campionat din lume.“Patronii vor face schimbările direct din lojă, cu ajutorul unor antrenori roboți, care vor răspunde la comenzi de pe bancă.” a spus Arsene Wenger într-un interviu. Francezul este convins că deciziile la marile cluburi se vor lua în funcție de preferințele fanilor din sondaje făcute pe rețelele de socialzare.

Perioada în care Premier League ar urma să ajungă așa este de maxim 20 de ani, după părerea managerului francez, care a condus-o pe Arsenal timp de 22 de ani. “Am spus de mai multe ori, vă puteți imagina următorul președinte care spune că rețelele sociale pot face o schimbare în a doua repriză. Poți să-ți imaginezi că în 20 de ani, un robot va sta în fața ta, în locul unui antrenor”, a spus Wenger pentru postul  de televiziune beIN Sports.

În 20 de ani, în Premier League schimbările vor fi făcute de patroni. În Liga 1 Betano se întâmplă deja

Managerul francez spune că în 2040, patronii cluburilor vor da comenzile unor roboți, în funcție de ce le spun rețele de socializare.  Fostul manager al lui Arsenal spune că nu și-ar găsi locul într-un Premier League, care ar arăta așa.“Nu este pentru mine, este ceva ce eu numesc intuiție, am crescut și mi-am folosit mereu ochii.”, a spus omul care a hotărât destinul lui Arsenal timp de 22 de ani.

Un model de manager robot, care ar putea sta pe bancă la un club din Premier League peste 20 de ani, în viziunea lui Arsene Wenger

Chiar dacă În Premier League n-au apărut roboții, în Liga 1 Betano patronii se bagă să facă schimbări, exact ca în viitorul imaginat de Arsene Wenger. Ceea ce francezul intuiește că se va întâmpla în Anglia, se petrece deja la câteva cluburi din România. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, decide schimbările la echipa sa, în timpul meciurilor. Și nu pentru că ar ține cont de sondajele de pe rețelele de socializare. “Pe banii mei, fac ce vreau eu! N-o să-i las niciodată lui Dică libertate, așa cum ar vrea el!”, este declarația dată de Gigi Becali după ce de mai multe ori a dictat schimbările de jucători, la FCSB.

  • 1335 de partide a stat Arsene Wenger pe banca lui Arsenal, în cei 22 de ani cât a fost manager al “tunarilor”  
Închide ×