Fotbal international

Schimbările inspirate ale lui Cosmin Contra! A dat lovitura cu Rus, Mitriță și Keșeru. Cifrele InStat confirmă mutările

12.10.2019 | 23:02
Schimbarile inspirate ale lui Cosmin Contra A dat lovitura cu Rus Mitrita si Keseru Cifrele InStat confirma mutarile
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a dat lovitura cu schimbările inspirate pe care le-a făcut și a reușit să transforme un meci care se îndrepta spre un rezultat dezamăgitor, într-o partidă care s-a terminat la o diferență de 3 goluri în favoarea noastră. Rus, Mitriță și Keșeru au schimbat fața României și au ajutat naționala să-și mențină speranțele pentru meciurile dificile care vor veni.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru 1 la meciul Kosova– Muntenegru. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Schimbările făcute de Cosmin Contra au salvat soarta partidei

În afară de rezultatele clare pe care toată lumea le-a văzut de la televizor, cifrele InStat confirmă faptul că mutările făcute de Cosmin Contra în partida cu Insulele Feroe au salvat soarta partidei. Adrian Rus, Alexandru Mitriță și Claudiu Keșeru au schimbat jocul naționalei și au contribuit decisiv la victoria României cu Insulele Feroe. Adrian Rus a intrat pe teren în locul lui Vlad Chiricheș și a reușit să-l înlocuiască perfect pe căpitanul naționalei.

Alexandru Mitriță a intrat pe teren în minutul 69 și a dus scorul la 2-0, după ce a reușit să dribleze de două ori din 4 încercări, mai mult decât Ianis Hagi, care a driblat o dată din 5 încercări, iar Claudiu Keșeru a marcat golul 3, chiar la ulrima fază a jocului.

ADVERTISEMENT

Cifrele InStat pentru schimbările făcute de Cosmin Contra:

  • Adrian Rus- 333 de puncte
  • Alexandru Mitriță – 332 de puncte
  • Claudiu Keșeru – 271 de puncte
Alex Mitriță a oferit prima reacție după victoria României în Insulele Feroe, scor 3-0

Posesia și pasele naționalei au fost net superioare

Naționala României a stat bine și la capitolul posesie, unde a avut 64,12% spre deosebire de Insulele Feroe care a avut 35, 88 %. La capitolul pase, tot România a stat mai bine, cu o acuratețe a paselor de 87,84 %, cu 607 pase reușite dintr-un total de 691. Feroezii au reușit doar 262 de pase din 342, iar acuratețea lor a fost de 76,61 %.  În urma victoriei, România a trecut pe locul 2 în grupa F cu 13 puncte, dar Suedia are o partidă facilă cu Malta, iar soarta clasamentului se poate schimba.

Cifrele InStat
Cifrele InStat

„Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol și pasa de gol. Au fost multe discuții fără rost. După meciul cu Suedia a fost o abordare greșită a mea. Nu contează câți kilometri parcurg, contează să-mi fac treaba cât mai bine pe teren”, a declarat Alexandru Mitriță la finalul meciului.

ADVERTISEMENT