Schumacher, despre victoria Rapidului. “Cea mai frumoasă senzaţie!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
15/04/2018, 08:03
Schumacher, despre victoria Rapidului. “Cea mai frumoasă senzaţie!”

CSA Steaua – Rapid s-a terminat cu victoria echipei din Giuleşti, scor 1-3, într-un meci din liga a 4-a – vezi detalii aici.  Constantin Schumacher, antrenorul celor de la Academia Rapid, a vorbit despre partida de pe “Arena Naţională” şi s-a arătat încântat de atmosfera făcută de giuleşteni.

“E o atmosferă incredibilă, m-am simţit extraordinar, cea mai frumoasă senzaţie pe care am trăit-o ca antrenor. Felicit tot staff-ul care e lângă mine şi sper ca de acum încolo oamenii care sunt lângă noi să îşi dea seama că noi ducem mai departe tradiţia Rapidului. Sper să vină oameni care văd în noi dorinţa şi un Rapid care doreşte să renască din cenuşă. E păcat ca echipele de tradiţie să rămână în eşaloanele inferioare”, a spus Constantin Schumacher.

Schumacher, despre victoria Rapidului. “Un meci foarte greu!”

”Un meci foarte greu, o atmosferă superbă. Sunt bucuros că o echipă de tradiţie din Liga 4, Rapid Bucureşti, şi Steaua au reuşit să adune atâţia oameni în tribune. Felicit suporterii care au venit din toate colţurile ţării. Felicit jucătorii mei, care au dat dovadă de cartacter, au muncit şi au alergat pentru un rezultat care ne-a bucurat. Sper că noi vom fi echipa care va promova. Am dovedit că suntem o echipă bună, am jucat ce ne-am dorit, mai ales în repriza a doua”, a mai spus antrenorul celor de la Academia Rapid.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×