Cele mai citite

Schumacher, încă o victorie! Vezi în cît timp îşi revine fostul campion mondial

Doctorii care se ocupă de starea lui Michael Schumacher au veşti noi despre starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1. Schumi a stat şase luni în comă, dar acum s-a întors...
23.10.2014 | 16:13
Schumacher, încă o victorie! Vezi în cît timp îşi revine fostul campion mondial

Doctorii care se ocupă de starea lui Michael Schumacher au veşti noi despre starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1. Schumi a stat şase luni în comă, dar acum s-a întors la casa din Elveţia.

“Am văzut un progres, dar am mai spus că va dura mult recuperarea. Perioada de revenire după un asemenea accident poate dura şi trei ani. Trebuie să avem răbdare”, a recunoscut doctorul Jean-Francois Payen pentru cotidianul Parisien.

Main-Schumacher

Fostul pilot, în vîrstă de 45 de ani, este înconjurat în Elveţia de o echipă de 15 medici. Familia lui Schumcher plăteşte 125.000 de euro lunar pentru a-l ţine în viaţă pe german. Payen o laudă pe soţia lui Schumi, Corinna.

“Soţia lui a pus totul cap la cap pentru a-l salva pe Michael. Corinna a stat de vorbă cu familii care au trecut prin aceiaşi situaţie. Este o persoană incredibilă”, a adăugat Payen.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri