Cele mai citite

Mai există o speranţă! Primul mesaj al fiicei lui Schumacher despre tatăl său

Michael Schumacher, unul dintre cei mai iubiţi piloţi din istoria Formula 1, se află de aproape patru ani în comă şi încearcă să supravieţuiască, în timp ce fiica lui se roagă şi ea în continuare pentru viaţa propriului tată.
Autor: Tibi Demeter | 26.11.2017 | 13:09
Mai există o speranţă! Primul mesaj al fiicei lui Schumacher despre tatăl său
În ciuda faptului că familia fostului mare campion din Formula 1 evită să ofere prea multe informaţii despre starea de sănătate a lui Schumacher,  fiica lui a sugerat că mai există o speranţă ca tatăl ei să îşi revină din comă în urma accidentului grav la cap pe care l-a suferit în timp ce se afla la schi în Austria la finalul anului 2013. VEZI MESAJUL POSTAT SUS ÎN GALERIA FOTO

Gina Schumacher a postat o fotografie pe contul său personal de Instagram cu textul: ”Există o singură fericire în această viaţă, să iubeşti şi să fii iubit”, alături de trei hashtag-uri, printre care ”continuă să lupţi”. Hastag-ul folosit de tânăra de 20 ani se regăseşte în multe dintre postările apărute în ultimii ani în legătură cu Michael.

Familia Schumacher se află în plin proces cu o publicaţie care a minţit în legătură cu starea fostului pilot

Publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas” a anunţat că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, ceea ce înseamnă că neamţul a pierdut 14 centimetri faţă de înălţimea lui iniţială. Conform ultimelor informaţii apărute în presă, familia lui Scumacher a decis să îl mute la o clinică din S.U.A. într-un ultim efort pentru salvarea marelui campion.  VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Felix Damm, avocatul familiei, a dezminţit informaţiie în presă care susţineau că Schumacher poate merge singur în cadrul unui proces: “Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a spus avocatul.

Starea critică a fostului campion de la Ferrari a fost confirmată şi de un membru al familiei: ”Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat o persoană din cadrul familei Schumacher în cadrul aceluiaşi proces.

Michael Schumacher este dependet în această perioadă de aparatele care îl ţin în viaţă, dar şi de medicii angajaţi special să îl îngrijească la resedinţa din Elveţia.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!