Carousel hot news

Schumacher, pregătit pentru demitere: “Nu mi-am desfăcut, încă, toate bagajele!”

Antrenorul Petrolul, Constantin Schumacher, a declarat că formaţia prahoveană va arăta o alta faţă în partida cu Viitorul, programată duminică, de la ora 18:00....
19.02.2016 | 18:13
Schumacher, pregătit pentru demitere: “Nu mi-am desfăcut, încă, toate bagajele!”

Antrenorul Petrolul, Constantin Schumacher, a declarat că formaţia prahoveană va arăta o alta faţă în partida cu Viitorul, programată duminică, de la ora 18:00.

“Regret că am început cu stîngul meciurile oficiale din acest an. Cred în jucătorii mei, sînt sigur că meciul de la Craiova a fost un accident. Poate nu s-au adaptat în totalitate la cîmpul de joc, dar asta nu trebuie să fie o scuză pentru prestaţia echipei.

Trebuie să uităm acel joc, să ne mobilizăm pentru că întîlnim o echipă care trage la titlu. Îmi doresc să ne ridicăm la pretenţiile oraşului, să avem atitudine şi sper că vom aduce prima victorie duminică. Ştim unde am greşit la Craiova, trebuie să nu mai dăm spaţii aşa mari adversarului, m-a deranjat că am avut o echipă mult prea lungă.

O să fie cîteva schimbări , dar formula de bază o s-o fixăm în funcţie de felul în care se pregătesc jucătorii. Petrolul nu porneşte cu şansa a doua, indiferent de adversar. Suntem o echipă de tradiţie, cu jucători buni, sînt sigur că, de acum încolo, vom arăta altfel. Cred că un neajuns este şi faptul că avem jucători care au venit după perioade lungi de întrerupere, lucru care s-a văzut în prestaţia echipei”, a spus Schumacher.

Întrebat dacă se teme că va fi demis în cazul unui nou eşec, Schumacher a declarat: “Nu mi-am desfăcut încă toate bagajele, aşa că nu îmi va lua mult timp să le fac înapoi!”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri