Cele mai citite

Schumacher va merge ACASĂ! Decizia pe care a luat-o soţia acestuia în urmă cu scurt timp

Michael Schumacher merge acasă! Soţia fostului pilot de Formula 1 a luat decizia de a-l muta pe Scumacher din spitalul din Geneva în reşedinţa familiei din Gland (Elveţia), scriu jurnaliştii de...
04.07.2014 | 18:55
Schumacher va merge ACASĂ! Decizia pe care a luat-o soţia acestuia în urmă cu scurt timp

Michael Schumacher merge acasă! Soţia fostului pilot de Formula 1 a luat decizia de a-l muta pe Scumacher din spitalul din Geneva în reşedinţa familiei din Gland (Elveţia), scriu jurnaliştii de la Bunte. Corina a decis acest lucru la o lună după ce Schumacher a ieşit din comă şi a fost transportat de la Grenoble, acolo unde a stat timp de 6 luni internat.

Medicii germani susţin că faptul că Schumacher va fi tratat acasă măreşte şansele de recuperare. ”Dacă există fonduri pentru a construi acasă un salon propriu de reabilitare (n.r. pe care Corinna Schumacher l-a anunţat în urmă cu mai multe luni), cu sală de gimnastică, medici şi terapeuţi, atunci este posibil ca Schumacher să fie tratat în afara spitalului”, a declarat dr. Peter Vajkoczy, directorul clinicii de neurochirurgie Charite din Berlin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri