ADVERTISEMENT
Life

Scindare evidentă la Survivor România. Ce au spus Marius și Zanni despre cele două fete rămase în concurs

Scindarea de la Survivor România dintre băieți și fete nu mai poate fi negată. Marius și Zanni au dat verdictul despre Elena și Maria.
Autor: Dan Suta | 02.07.2021 | 11:08
Scindare evidentă la Survivor România. Ce au spus Marius și Zanni despre cele două fete rămase în concurs
Fetele și băieții de la Survivor România, în două tabere diferite. Foto: capturi Kanal D

Survivor România se apropie cu pași repezi către marea finală. Cele două fete rămase în competiție, Elena Marin și Maria Chițu, nu sunt privite bine de către cei patru băieți.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, apropierea Mariei de Elena, cea cu care faimoșii au avut des conflicte, i-a îndepărtat de colegii ei. Marius Crăciun și Zananidache, în schimb, chiar dacă provin din tabere diferite, s-au împrietenit destul de mult.

Cei doi împărtășesc acum aceleași crezuri cu privire la concurs.

Marius și Zanni consideră că fetele nu au meritat să ajungă în acest punct al concursului. Crăciun mărturisește în ediția din 2 iulie, în care se va da un joc individual pentru imunitate, că Maria a ajuns departe pentru că a avut șansa să se bată cu cele mai slabe fete din emisiune.

ADVERTISEMENT

Băieții de la Survivor România le consideră pe cele două fete slabe

Blondina nu este de aceeași părere. Susține că atât ea cât și Elena au ajuns aproape de finală pentru că au demonstrat că merită să fie în această etapă.

„Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu. În schimb, al nostru, al băieților, este undeva aici la avansat”, a declarat Marius la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Zanni le-a ironizat pe cele două fete în stilul său caracteristic: „Noi suntem foarte bune, dar diferența între noi și băieți este de secunde”.

„Noi în secundele alea… Sunt amuzante, măi, frate”, a continuat Zannidache stârnind râsetele colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Și Andrei este de aceeași părere. Acesta a declarat că Maria a jucat cu cele mai slabe fete, iar acum diferența este una notabilă, fapt pentru care începe să se plângă, la fel ca Elena Marin.

Maria: „Este meritul nostru că am ajuns până aici”

„Eu spun că nu este chiar așa, că este meritul nostru că am ajuns până aici”, a declarat Maria, contrazicându-i pe băieți.

ADVERTISEMENT

Marea finală a concursului Survivor România va avea loc sâmbăta viitoare, pe 10 iulie 2021, de la ora 20:00. Pe rețelele de socializare au început să apară deja zvonuri cine ar putea părăsi show-ul în zilele următoare.

Pe pagina de Instagram a Viperelor Vesele, contul unde s-au dat cele mai multe spoilere, scrie că Maria și Andrei ar fi cei eliminați înainte de marea finală a concursului. În ultima etapă ar fi rămas Albert, Marius, Elena și Zannidache.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!