Cele mai citite

SCM Craiova, performanţă de răsunet! A ajuns în grupele Cupei EHF

SCM Craiova pleca în manşa secundă a turului trei al Cupei EHF cu un avans de cinci goluri reuşit pe teren propriu în faţa formaţiei ungare DVSC Debrecen.
20.11.2017 | 08:19
SCM Craiova, performanţă de răsunet! A ajuns în grupele Cupei EHF
ADVERTISEMENT

Formaţia olteană, susţinută în Ungaria de 30 de suporteri care au fost ameninţaţi de de fanii gazdelor, a reuşit să-şi păstreze avantajul luat acasă şi s-a calificat în faza grupelor competiţiei, acolo unde se află şi echipa HC Zalău.

În Ungaria, SCM Craiova a fost învinsă 26-24 (13-14), dar s-a calificat cu scorul general de 48-45. Cele mai bune marcatoare ale oltencelor la Debrecen au fost Cristina Zamfir Florianu – 9 goluri şi Zeljka Nikolici – 5 goluri, în timp ce de la gazde s-a remarcat Grigel, cu 5 goluri.

ADVERTISEMENT

SCM Craiova îşi va afla joi adversarele din grupă

În aceeaşi fază a ajuns şi HC Zalău, după o dublă victorie cu campioana Austriei, Hypo Viena, 30-22 (17-11) şi 29-21 (13-7). Tragerea la sorţi a grupelor Cupei EHF va avea loc în 23 noiembrie, iar meciurile vor începe în 6-7 ianuarie 2018.

ADVERTISEMENT

SCM Craiova a intrat direct în turul trei al Cupei EHF, iar HC Zalău a eliminat în turul secund formaţia turcă Ankara BSK. Alte două echipe româneşti – CSM Roman şi Dunărea Brăila – au pierdut în turul doi, ratând calificarea în faza următoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri