SCM Craiova, umilită în Cupa EHF! La câte goluri diferență au pierdut oltencele cu Bera Bera

Alin Miu   
in Handbal
12/01/2019, 20:34
SCM Craiova, umilită în Cupa EHF! La câte goluri diferență au pierdut oltencele cu Bera Bera
SCM Craiova, umilită în Cupa EHF

După un debut cu dreptul în drumul spre apărarea trofeului în Cupa EHF, 18-12 cu Nykoping, fetele de la SCM Craiova au pierdut lamentabil meciul disputat în Spania cu Bera Bera, scor 21-32. 

Ibericele pierduseră în prima rundă cu Podravka, scor 29-32. Au intrat pe parchet motivate la maximum, iar la pauză aveau deja un avans de opt goluri, scor 18-10. Bera Bera a jucat la fel de bine și în partea secundă, impunându-se în final cu 32-21.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

SCM Craiova, umilită în Cupa EHF

Pentru Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu Podravka, programat pe 18 ianuarie. Primele două clasate din fiecare grupă merg mai departe în optimile de finală ale competiției. Înfrângerea la 11 goluri diferență complică misiunea oltencelor, însă lucrurile pot reintra în normal în cazul unei victorii cu Podravka.

SCM Craiova este deținătoarea trofeului, după ce în urmă cu un sezon s-a impus în finala cu Vipers. Norvegiencele au câștigat cu 26-22 manșa tur, însă oltencele au revenit fabulos la retur și s-au impus cu 30-25.

Craiova e deținătoarea trofeului

Anul acesta, SCM a avut ocazia de a evolua în grupele Ligii Campionilor, dar nu a reușit să ajungă acolo, fiind scoasă încă din tururile preliminare. Interesant este că niciuna dintre adversarele lui SCM din actuala ediție a grupelor EHF nu a participat anul trecut în această competiție.

Ponturi pariuri din handbal sunt întotdeauna pe betmag.ro. Acolo găsești cote interesante din EHF Champions League, dar și de la turneele finale internaționale atât la nivel masculin, cât și la nivel feminin.

Pentru Craiova urmează un adevărat derby în Liga Florilor cu CSM București. Oltencele fac un sezon foarte slab în liga internă, aflându-se la jumătate clasamentului.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×