Sport

SCM Râmnicu Vâlcea a semnat cu două vicecampioane mondiale! Biletele pentru meciul cu Gyor s-au epuizat în 30 de minute

06.02.2020 | 17:26
SCM Ramnicu Valcea a semnat cu doua vicecampioane mondiale Biletele pentru meciul cu Gyor sau epuizat in 30 de minute
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea se pregăteşte intens pentru meciul cu Gyor de sâmbătă, de la ora 15:00, din grupele principale ale Ligii Campionilor. Campioana României a anunţat deja primele două lovituri pentru sezonul viitor: vicecampioanele mondiale Marta Lopez şi Alicia Fraga Fernandez şi-au prelungit contractul cu SCM. 

SCM Râmnicu Vâlcea a semnat cu două vicecampioane mondiale! Marta Lopez şi Alicia Fraga Fernandez continuă la campioana României

Astfel, cele două super jucătoare ale SCM-ului vor continua şi anul viitor la Râmnicu Vâlcea. Marta Lopez şi Alicia Fraga Fernandez sunt jucătoare importante şi în naţionala de handbal a Spaniei, care a câştigat medalia de argint la ultima ediţie a Campionatului Mondial, în Japonia.

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea a obţinut săptămâna trecută o victorie crucială în lupta pentru sferturile de finală din EHF Champions League pe terenul lui Savehof. Cu acest succes, echipa lui Florentin Pera a acumulat patru puncte în grupa principală şi este pe locul 4, ultimul calificant în sferturile de finală.

Sâmbătă este un meci de gală pe terenul lui SCM Râmnicu Vâlcea. Campioana Europei, Gyor, vine pe terenul campioanei României într-un meci de interes maxim pentru fanii vâlceni. Se anunţă test foarte dificil pentru echipa lui Pera, în condiţiile în care Gyor n-a mai pierdut de doi ani în Champions League, ultima înfrângere fiind suferită cu CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Biletele s-au epuizat în 30 de minute! Pera: “Ar trebui să jucăm şi sâmbătă şi duminică împotriva lui Gyor, ca să intre toată lumea”

Aşa cum era de aşteptat, interesul pentru această confruntare este maxim şi biletele scoase la vânzare au fost epuizate în doar 30 de minute, fapt care a stârnit furia fanilor vâlceni care nu au apucat să îşi cumpere bilete pentru marele meci.

Mai mulţi dintre cei care au stat la coadă nu au mai reuşit să prindă un bilet la marele meci şi au plecat acasă dezamăgiţi de faptul că, în opinia lor, prea puţine tichete au fost scoase la vânzare, cerând o dată în plus mărirea capacităţii Sălii Traian.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi Gyor va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00. Dacă echipa lui Florentin Pera izbuteşte să învingă campioana Europei poate spera chiar la locul 3 în grupă, lucru de neimaginat la începutul grupelor principale, acolo unde SCM-ul a pornit cu zero puncte.

Florentin Pera este fascinat de emulaţia care s-a creat în jurul meciului cu Gyor din Sala Traian: “La niciun meci de când sunt eu la Vâlcea, nu am avut aşa o cerere mare de bilete. M-au sunat mulţi prieteni şi nu am putut să îi ajut. Unul dintre ei mi-a spus, în glumă, că ar trebui să jucăm şi sâmbătă şi duminică împotriva lui Gyor, ca să intre toată lumea” 

ADVERTISEMENT

În acest moment, campioana României este aproape de calificarea în primele 8 echipe ale continentului după ce a învins contracandidatele pentru locul 4 în primele două meciuri: Savehof şi Krim.

Clasament grupa 2 principală: 

SCM Râmnicu Vâlcea a semnat cu două vicecampioane mondiale! Biletele pentru meciul cu Gyor s-au epuizat în 30 de minute
SCM Râmnicu Vâlcea a semnat cu două vicecampioane mondiale! Biletele pentru meciul cu Gyor s-au epuizat în 30 de minute
  • 4 puncte are SCM Râmnicu Vâlcea în grupele principale din Liga Campionilor
  • 2 ani au trecut de la ultima înfrângere a lui Gyor în Ligă, contra celor de la CSM Bucureşti

 

ADVERTISEMENT