Sport

SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim 34-27 în Liga Campionilor. Campioana României revine cu victorie în grupele competiției

04.10.2019 | 20:02
SCM Ramnicu Valcea  Bietigheim 3427 in Liga Campionilor Campioana Romaniei revine cu victorie in grupele competitiei
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim are loc vineri, 4 octombrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul primei etape a grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioanele României mai sunt în grupă cu Buducnost Podgorica şi Brest Bretagne, două echipe foarte puternice. În următoarea fază pe grupe vor merge primele trei clasate, evident, cu zestrea de puncte acumulată între ele, deci Vâlcea trebuie neapărat să bată echipa germană şi la un scor cât mai concludent.


SCM Râmnicu Vâlcea a revenit cu victorie în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a învins echipa germană Bietigheim, scor 34-27 (20-18). Cele mai bune marcatoare ale româncelor au fost Elghaoui 6 goluri, Fernandez 5 goluri și Liscevic cu 4 goluri. De la campioana Germaniei s-au evidențiat Malestein cu 7 goluri și Aardahl cu 4.

ADVERTISEMENT

Următorul meci pentru SCM Râmnicu Vâlcea va avea loc pe 12 octombrie, în deplasare cu echipa franceză Brest Bretagne. Buducnost este a patra echipă din grupa C.

FINAL: SCM Râmnicu Vâlcea-Bietigheim 34-27

Min. 55. SCM Râmnicu are un avans de patru goluri, scor 30-26

Min. 50. SCM Râmnicu rămâne la timona partidei cu 10 minute până la final, scor 29-25

Min. 45. SCM Râmnicu Vâlcea mai pierde din avans, dar conduce cu 27-23

Min. 40. SCM Râmnicu Vâlcea are un avans liniștitor pe tabelă și conduce cu 27-21

Min. 35. SCM Râmnicu Vâlcea continuă să fie la cârma meciului și conduce cu 23-20

UPDATE, ora 19:21. Start în partea secundă

PAUZĂ: SCM Râmnicu Vâlcea conduce cu 20-18 în meciul cu Bietigheim după o primă parte în care elevele lui Pera au evoluat bine, însă au făcut și câteva greșeli care le țin pe nemțoaice aproape.

ADVERTISEMENT

Min. 20: SCM conduce cu 13-10. Evoluție foarte bună pentru vâlcence

Min. 13: Început bun pentru românce care conduc cu 9-7

UPDATE, ora 18:30. Start de meci


UPDATE, ora 18:20. Echipele în SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim: 

SCM Râmnicu Vâlcea-Bietigheim Live video în EHF Champions League. Campioana României, start perfect
SCM Râmnicu Vâlcea-Bietigheim Live video în EHF Champions League. Campioana României, start perfect

SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim Live Stream Online Digi Sport şi Telekom Sport

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim se joacă vineri, 4 octombrie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea şi interesul este foarte mare, urmând a se juca cu casa închisă. Jocul va fi televizat pe canalele Digi Sport şi Telekom Sport, dar veţi avea şi posibilitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări debutul echipei lui Florentin Pera în format LIVE VIDEO. 

Campioana României poate debuta cu o victorie. Cunoaştem echipa germană din confruntările avute în anii precedenţi cu CSM Bucureşti şi nu este de uitat că una dintre înfrângerile ruşinoase ale tigroaicelor a venit tocmai la Bietigheim, deci un important semnal de alarmă pentru vâlcence.

ADVERTISEMENT
SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim are un lot bun şi speră să meargă mai departe de faza grupelor

Vâlcea a pierdut Supercupa României, dar a bătut CSM în campionat

Oraşul Râmnicu Vâlcea este în sărbătoare, în aşteptarea debutului echipei locale în cea mai prestigiosă competiţie europeană feminină intercluburi şi va fi o atmosferă senzaţională în sală, suporterii pregătindu-se cu atenţie pentru a face un show de neuitat.

SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim. Vedeta echipei e ucraineanca Irina Glibko

Echipa lui Florentin Pera a pierdut la diferenţă clară Supercupa în faţa rivalelor de la CSM, dar a luat deja o nouă opţiune serioasă pentru titlu, după ce CSM a fost învinsă, incredibil, în prima etapă, la Zalău şi a pierdut recent, la un gol, duelul direct la Râmnicu Vâlcea. Fetele lui Florentin Pera merg ceas în campionat, cu victorii pe linie şi Vâlcea are argumentele ei pentru un debut cu dreptul în Liga Campionilor: portarul Iulia Dumanska, iar în câmp Ann Grete Norgaard, Irina Glibko, Marta Lopez, Mireya Gonzales, Alicia Fernandez, la care se adaugă Cristina Florică, Raluca Băcăoanu şi Mădălina Zamfirescu pot înclina balanţa în favoarea lor.

ADVERTISEMENT