Sport

SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 23-26 în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României se califică în grupele principale

16.11.2019 | 21:46
SCM Ramnicu ValceaBrest 2326 in Liga Campionilor la handbal feminin Campioana Romaniei se califica in grupele principale
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Brest are loc sâmbătă, 16 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul ultimei etape a grupei C a Ligii Campionilor 2019. Este un meci în care echipa lui Florentin Pera va avea în față cea mai puternică formație din grupă și în fața căreia a pierdut dezastruos meciul tur, din Franța.


UPDATE, 16 noiembrie, ora 21:45. Râmnicu Vâlcea s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor. În meciul din Muntenegru, Bietigheim a fost învinsă de Buducnost Podgorica, 28-34, în celălalt meci al ultimei etape din grupa C.

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut al 5-lea meci consecutiv în grupa C din Liga Campionilor, scor 23-26 cu echipa din Franța Brest. Pentru a accede în faza grupelor principale din Liga Campionilor, campioana României stă la mâna meciului Buducnost-Bietigheim. Un succes al gazdelor ar califica echipa din Vâlcea mai departe. Orice alt rezultat ar însemna eliminarea din competiție.


FINAL: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 23-26.

Min 55: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 22-24

Min 50: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 20-22

Min 45: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 18-21

Min 40: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 17-18

Min 35: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 17-16

A început repriza secundă a meciului din Sala ”Traian”: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 13-14

PAUZĂ: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 13-14

Min 25: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 11-13

Min 20: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 9-10

Min 15: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 5-8

Min 10: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 5-4

Min 5: SCM Râmnicu Vâlcea-Brest 2-1

UPDATE, 16 noiembrie, ora 17:56. A început meciul SCM Râmnicu Vâlcea-Brest


SCM Râmnicu Vâlcea – Brest Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Brest se joacă sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 18:00, în ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor. Campioana României este practic calificată pentru următoarea fază, a grupelor principale, dar foarte probabil fără nici un punct. Numai o surpriză uriașă în meciul Buducnost – Bietigheim, remiză sau succes al oaspetelor, ar putea schimba situația. Jocul este televizat pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vâlcea a făcut doar 3 puncte în grupă, până la acest meci, în care însă, să fim realiști, are doar șanse teoretice de a scoate ceva, având în față una dintre cele mai bune echipe din Europa la această oră. A învins pe Bietigheim cu șapte goluri chiar în meciul de debut și cu acelea a rămas.

SCM Râmnicu Vâlcea – Brest. Acel meci cu Bietigheim poate duce campioana României în următoarea fază a grupelor

E important ca Bietigheim să nu scoată punct în Muntenegru dacă Vâlcea pierde

Va merge mai departe, indiferent de rezultatul partidei cu Brest ca urmare a faptului că a pierdut în Germania la diferență mai mică decât a câștigat acasă și la egalitate de puncte între două echipe primul criteriu nu e golaverajul general, ci rezultatele dintre ele.

ADVERTISEMENT
SCM Râmnicu Vâlcea – Brest. Acum vine cea mai bună echipă din grupă, care a bătut Vâlcea la 13 goluri în primul meci

Însă e clar că echipa lui Florentin Pera nu are un lot foarte numeros și absențele a trei patru jucătoare de bază, Raluca Băcăoanu, Alicia Fernandez, Marta Lopez sau Samara de Silva au destabilizat serios primul unsprezece. Fiind la egalitate de puncte cu Bietigheim regula meciurilor directe se aplică însă numai în cazul în care și Bietigheim va pierde în Muntenegru, cu Buducnost, pentru că altminteri, dacă Vâlcea e învinsă și germancele scot măcar un egal campioana României va fi eliminată.