Sport

SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica 20-21 în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României, a treia înfrângere la rând în grupe

01.11.2019 | 19:58
SCM Ramnicu Valcea  Buducnost Podgorica 2021 in Liga Campionilor la handbal feminin Campioana Romaniei a treia infrangere la rand in grupe
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 20-21 s-a jucat în etapa a 4-a din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana României a ratat o victorie de prestigiu, după ce în ultimele minute ale meciului a condus cu 20-19, însă greşelile jucătoarelor lui Florentin Pera au fost decisive pe final. Râmnicu Vâlcea ocupă locul 3, care duce în grupele principale, însă mai are de jucat două meciuri: în deplasare cu Bietigheim şi acasă cu Brest. Vâlcencele au ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat, reuşind doar să învingă campioana Germaniei, în prima etapă.

Final / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 20-21

Min. 55 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 20-19

Min. 50 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 19-18

Min. 45 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 17-16

Min. 40 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 16-15

Min. 35 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 13-15

Pauză / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 10-13

Min. 25 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 10-10

Min. 20 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 9-9

Min. 15 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 6-8

Min. 10 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 3-5

Min. 5 / SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 0-3

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost.


SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica are loc vineri, 1 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. Meciul este transmis în direct pe micile ecrane atât pe Digi Sport, cât şi pe Telekom Sport şi Look Sport. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Primele trei clasate merg mai departe în a doua fază a grupelor, unde se vor alătura celor trei din grupa D, dar se intră cu punctele acumulate în partidele cu celelalte două formaţii din grupă. Vâlcea a treia momentan, dar are două înfrângeri la primele două locuri şi pentru a fi sigură de calificare mai are nevoie de o victorie până la returul din Germania, la Bietigheim, mai ales că orice succes îi aduce puncte şi în următoarea fază.

Florentin Pera a fost suspect de preinfarct

La începutul acestei săptămâni Vâlcea a trăit momente de spaimă, după ce antrenorului Florentin Pera i s-a făcut rău şi s-a crezut că ar fi vorba de un preinfarct.Din fericire, suspiciunile nu s-au confirmat, după examenul minuţios făcut la Spitalul Militar Central din Capitală şi antrenorul se va afla pe bancă la partida de vineri.

ADVERTISEMENT

Se anunţă un examen dificil pentru campioanele României, care nu se pot totuşi măsura valoric cu lotul muntenegrencelor, dar printr-o bună organizare, mai ales în apărare, fetele lui Florentin Pera pot oferi o replică de calitate şi astfel spera că şi-ar putea depăşi condiţia de outsider. Încurajatoare în acest sens sunt şi cotele bookmakerilor: doar între 1,90 -2,00 pentru succesul oaspetelor, faţă de 2,17-22,5 al vâlcencelor.