Sport

SCM Râmnicu Vâlcea, victorie importantă cu Buducnost Podgorica. Pas important spre optimi

20.01.2021 | 19:13
SCM Ramnicu Valcea victorie importanta cu Buducnost Podgorica Pas important spre optimi
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica a fost o restanţă din grupa principală B a Ligii Campionilor la handbal feminin și a reprezentat a doua victorie a campioanei României în competiție

Acest succes le apropie și mai mult pe elevele lui Florentin Pera de calificarea în optimile de finală ale Ligii campionilor, în ciuda unui start dezastruos.

ADVERTISEMENT

Cele două formaţii s-au întâlnit și în urmă cu trei runde în Muntenegru şi fetele lui Florentin Pera au făcut atunci un joc foarte bun, dând mari emoţii adversarelor, care au reuşit să îşi apropie victoria pe un final dramatic, cu 29-28, la fel de bine putând câştiga şi vâlcencele.


SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica 25-23 – VEZI VIDEO

gb

Min. 60 – Campioana României s-a impus cu 25-23 și obține astfel a doua victorie în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Min. 50 – Vâlcencele continuă să aibă două goluri asvantaj cu 10 minute înainte de final.

Min. 40 – SCM a început mai slab repriza secundă și muntenegrencele au revenit la două goluri.

Min. 30 – Fetele lui Florentin Pera intră la pauză cu un avataj de patru goluri: 14-10.

Min. 20 – Vâlcencele continuă să păstreze un avans în prima repriză: 8-5.

Min. 10 – Campioana României are un start fulminant și conduce cu 5-1.

Start de meci


SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost Podgorica se joacă miercuri, 20 ianuarie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor “Traian” din localitate şi este transmisă în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. O mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Cele două puncte obţinute pe terenul unei rivale directe la locul 6 au avut darul de a mai însenina puţin atmosfera în lotul campioanei României. Este clar că la acest moment valoarea lotului lui Florentin Pera poate produce rezultate numai în disputele cu rivalele directe, Podravka şi Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

S-au mai întâlnit şi sezonul trecut

Acest lucru nu înseamnă că Râmnicu Vâlcea nu va încerca să obţină totuşi un rezultat pozitiv miercuri, mai ales că în weekend va juca tot acasă un meci infinit mai greu, cu una dintre candidatele la primele două locuri în grupă, formaţia rusă ŢSKA Moscova, în care speranţele sunt şi mai mici.

Râmnicu Vâlcea şi Buducnost s-au mai întâlnit şi sezonul trecut în grupele Ligii Campionilor. La Râmnicu Vâlcea a fost un final indentic celui de la Podgorica din această ediţie, în care putea câştiga oricare dintre echipe. Din păcate, a făcut-o Buducnost cu 21-20. În Muntenegru gazdele s-au impus mai lejer, cu 23-19.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a Vâlcei în faţa muntenegrencelor datează din 2011

Ultimul succes pentru Râmnicu Vâlcea în faţa muntenegrencelor datează tocmai din 2011, când a fost 21-20 pentru campioana României. Era finalul unei superbe perioade a echipei Oltchim, perioadă care a durat aproape şase ani.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii nu au treabă cu istoria şi pentru ei vorbesc doar cifrele concrete, adică forma şi poziţia în clasament. Prin urmare Buducnost este mare favorită, cu cotă de 1,25, în timp ce gazdele, dacă vor produce surpriza, o vor face la o cotă de 3,50.