ADVERTISEMENT
Sport

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București 24-33. „Tigroaicele” s-au descătușat în repriza a doua și sunt favorite certe la calificare

Autori: Bogdan Ciutacu, Marian Popovici | 06.03.2021 | 18:36
SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 24-33. „Tigroaicele” s-au descătușat în repriza a doua și sunt favorite certe la calificare
SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 24-33

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București a avut loc loc sâmbătă, 6 martie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul manșei tur a optimilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Formația lui Adrian Vasile s-a impus categoric pe terenul rivalelor de la Vâlcea și este favorită certă pentru calificarea în sferturi. 

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București 24-33 – VEZI VIDEO

Min. 60: Final en-fanfare pentru CSM, care se distanțează într-o manieră ce pare a fi decisivă pentru calificare. SCM – CSM București 24-33

Min. 55: Gazdele par să fi clacat psihic și nu pot recupera din diferență. Oltencele ratează, oaspetele se distanțează. SCM – CSM București 22-28

ADVERTISEMENT

Min. 50: Bucureștencele par mult mai experimentate și solide, tocmai de aceea mențin o diferență semnificativă. SCM – CSM București 20-25

Min. 45: CSM are patru goluri în față. SCM – CSM București 18-22

ADVERTISEMENT

Min. 40: Formația din Capitală s-a dezlănțuit și se distanțează pe tabelă. SCM – CSM București 15-20

Min. 35: CSM București începe mult mai bine repriza secundă și se distanțează la două goluri. SCM – CSM București 13-15

ADVERTISEMENT

Min. 30: PAUZĂ! După o primă repriză extrem de echilibrată, oaspetele au avans de un gol. SCM – CSM București 12-13

Min. 25: Cele două echipe se închid foarte bine, iar golurile marcate sunt din nou puține. SCM – CSM București 11-11

ADVERTISEMENT

Min. 20: Minute mai bune pentru formația oaspete, care preia conducerea. SCM – CSM București 9-10

Min. 15: A început să se marcheze mai des, însă diferența rămâne minimă. SCM – CSM București 7-6

ADVERTISEMENT

Min. 10: Duelul continuă să fie echilibrat. SCM – CSM București 4-3

Min. 5: Început extrem de echilibrat la Râmnicu Vâlcea. Doar trei goluri în primele cinci minute. SCM – CSM București 2-1

Min. 1: A început partida de la Râmnicu Vâlcea! SCM – CSM București 0-0


Loturile trecute pe foaia de joc

UPDATE, 6 martie, ora 16:30 / De pe foaia oficială de joc nu lipsesc vedetele celor două echipe.

Cele două echipe sunt la încălzire

UPDATE, 6 martie, ora 16:25 / Jucătoarele celor două echipe au ieșit la încălzire pe parchetul sălii de la Vâlcea.


CSM București a ajuns cu autocarul la sala din Râmnicu Vâlcea

UPDATE, 6 martie, ora 16:10 / CSM București a ajuns la sala din Râmnicu Vâlcea. Formația din Capitală s-a deplasat cu autocarul care a fost lăsat în parcarea Sălii Sporturilor Traian. Jucătoarele au ieșit deja la încălzire.

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București Live video ora 17:00. Duel românesc în optimile Ligii Campionilor
SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București Live video ora 17:00. Duel românesc în optimile Ligii Campionilor

Cum CSM București s-a clasat pe locul 3 în grupa A și vâlcencele pe poziția a 6-a în grupa B a rezultat acest meci direct între reprezentantele handbalului românesc la cel mai înalt nivel european, cu avantajul că astfel în mod cert vom avea o echipă în sferturi de finală, pasul ultim înainte de a afla care sunt cele patru calificate pentru Final Four.

Evident, o astfel de dispută naște foarte mari orgolii de o parte și de alta. De fapt sunt față în față cele două echipe care s-au bătut la titlu sau la câștigarea Cupei în ultimele două ediții, cu mențiunea că echipa pregătită de Florentin Pera are uriașul merit de a fi reușit să spargă hegemonia „tigroaicelor” de până atunci, devenind campioanele României doi ani la rând, lucru care a obligat pe CSM să solicite wild card la EHF pentru a prinde Liga Campionilor.

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București Live stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București se joacă sâmbătă, 6 martie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Traian și va fi transmisă în direct pe toate cele trei posturi de sport care au preluat drepturile de difuzare ale meciurilor de handbal feminin și masculin din cupele europene: Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. O mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Primul joc este așadar programat la Râmnicu Vâlcea. Florentin Pera spune că echipa sa este pregătită să se bată de la egal la egal și crede că dacă a reușit timp de două sezoane să fie mai bună decât CSM poate repeta și acum performanța. Pera admite că a primit o ofertă chiar de la CSM, dar inima sa este legată de echipa vâlceană și a decis fără ezitare să își ducă munca mai departe.

Primul duel românesc din Liga Campionilor

Este primul duel la acest nivel între două echipe românești și CSM București poate acum să răsufle cu ușurare după ce antrenorul Adi Vasile, Barbara Klikovac, Dennisa Dedu, Bianca Bazaliu și Elizabeth Omoregie au ieșit din izolarea de 14 zile la care au fost obligate după ce s-a descoperit că au fost infectate cu COVID 19.

Deși la capitolul financiar CSM București este clar peste rivala sa performanțele din ultimii doi ani au arătat că nu întotdeauna banii aduc și succesele. Atuul echipei vâlcene, deși are în componență și destule jucătoare străine, l-a reprezentat coeziunea și omogenitatea grupului, net superioară bucureștencelor.

CSM București, super achiziții pentru viitorul sezon

CSM București s-a aflat multă vreme în incertitudine privind viitorul echipei din sezonul viitor în urma unor declarații alarmiste făcute de noul edil al Capitalei, Nicușor Dan. Însă cum tigroaicele au anunțat deja realizarea unor transferuri de top ale unor jucătoare străine este clar că nu mai există această primejdie și că obiectivele sunt foarte îndrăznețe.

Casele de pariuri acordă cote între 1,60 – 1,70 pentru victoria echipei bucureștene și între 2,70-2,80 pentru un succes al fetelor lui Florentina Pera, semn că valoarea lotului CSM-ului face din echipa lui Adi Vasile favorita la calificarea în sferturile de finală. Ultimul meci a avut loc recent la Sfântu Gheorghe și deși CSM a avut acele mari probleme de lot cu virusul a reușit să câștige cu 27-22 în campionat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1