Sport

SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 20-29 în Liga Campionilor. Unguroaicele, nemiloase în fața campioanei României. Rezumat VIDEO

08.02.2020 | 16:16
scm râmnicu vâlcea - gyor. Fetele lui Florentin Pera vin după o victorie clară în Suedia, cu Savehof (foto)
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor are loc sâmbătă, 8 februarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa principală B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Gyor este cea mai puternică echipă din lume în handbalul feminin, deținătoarea trofeului după succesul din ediția precedentă, e drept Final Four jucându-se de câțiva ani numai în Ungaria, la Budapesta.

UPDATE, 8 februarie, ora 16:25 / CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut partida cu Gyor din grupele Ligii Campionilor, 20-29. În urma înfrângerii, româncele rămân pe locul patru, cu patru puncte, după șase etape.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, CSM Râmnicu Vâlcea va juca pe 22 februarie împotriva lui Ljubljana.

CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI LE PUTEȚI VEDEA AICI


FINAL: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 20-29

Minutul 50: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 17-23

Minutul 45: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 14-19

Minutul 40: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 11-15

Minutul 35: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 8-13

Pauză: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 6-10

Minutul 25: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 6-8

Minutul 20: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 5-5

Minutul 15: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 5-5

Minutul 10: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 4-4

Minutul 5: SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 1-2

UPDATE 8 februarie, ora 15:00 / A început partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Gyor.


SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor se joacă sâmbătă, 8 februarie, de la ora 15:00, în sala Sporturilor Traian din capitala județului Vâlcea și este transmisă în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Puteți urmări confruntarea de la Râmnicu Vâlcea și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

După cele două etape jucate în grupa principală B handbalistele lui Florentin Pera, care intraseră fără nici un punct din faza primă pe grupe, au acumulat patru puncte, grație succeselor facile reușite acasă cu Krim Ljubljana și în deplasare, în Suedia, pe terenul lui Savehoff.

ADVERTISEMENT

Vâlcencele au mari șanse să termine pe locul 4

Cu aceste două victorii vâlcencele au urcat pe locul 4, loc calificant pentru sferturile de finală, ceea ce ar reprezenta o mare performanță pentru ele. Și au toate șansele să rămână pe această poziție și în cazul unui scontat dublu eșec cu Gyor, pentru că rivalele lor sunt Krim Ljubljana și Savehof, fiecare cu câte două puncte, pe care le vor întâlni din nou, pe slovene în deplasare, pe suedeze acasă.

Gyor și Brest au câte 11 puncte și sunt ca și calificate în sferturi, ele fiind, de departe, cele mai bune echipe din grupa principală B. Pe locul 3 se află Buducnost Podgorica, șase puncte, însă și muntenegrencele sunt superioare Vâlcei, pe care au învins-o în faza primă pe grupe în ambele meciuri, celor de la Ljubljana și de la Savehof.

ADVERTISEMENT

Gyor, un dream-team care domină handbalul feminin

Nu există nci un fel de presiune pentru handbalistele campioane ale României, conștiente că în meciurile cu Gyor nu trebuie decât să încerce să joace cât pot mai bine, pentru a evita eșecuri zdrobitoare, cum s-a întâmplat în prima fază pe grupe, în fața franțuzoaicelor de la Brest.

De altfel, antrenorul Florentin Peradeclara că venirea unei superputeri precum Gyor la Râmnicu Vâlcea este un eveniment pentru handbalul vâlcean și recunoștea cu franchețe că la această oră nici o echipă din România nu se poate compara cu multinaționala campioanei Ungariei.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii nu dau nici o șansă vâlcencelor

Râmnicu Vâlcea a făcut două meciuri foarte bune în cele două partide din grupa principală, dar adversarele au fost modeste chiar și în comparație cu ele. Gyor face parte din elită, sunt o echipă cu foarte multe vedete, iar nivelul handbalului practicat este de o calitate excepțională.

De aceea, este limpede de ce Râmnicu Vâlcea a primit cota 7,60 la victorie din partea caselor de pariuri, care sunt convinse că Gyor se va impune cu ușurință. Cotă de 1,15 pentru succesul campioanei Europei, o cotă firească, în raport cu echilibrul de forțe dintre cele două echipe.

ADVERTISEMENT