Sport

SCM Râmnicu Vâlcea nu îl lasă pe Florentin Pera la naţională: “Nu are cum să facă faţă pe trei fronturi!”. EXCLUSIV

13.01.2020 | 13:34
SCM Ramnicu Valcea nu il lasa pe Florentin Pera la nationala Nu are cum sa faca fata pe trei fronturi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Echipa naţională de handbal feminin a României este în continuare fără selecţioner. La o săptămână după demiterea lui Tomas Ryde de Comisia Tehnică întrunită să analizeze prestaţia României la CM de handbal, naţionala se află într-un moment delicat, toţi cei patru propuşi pentru postul de selecţioner au refuzat sau nu pot să preia naţionala. 

SCM Râmnicu Vâlcea nu îl lasă pe Florentin Pera la naţională: “Nu poate să conducă şi echipa noastră şi naţionala”

Bogdan Burcea a refuzat după discuţia cu Alexandru Dedu să preia echipa naţională, moment în care favorit a devenit antrenorul lui SCM Râmnicu Vâlcea, Florentin Pera. Chiar dacă a spus că naţionala nu se refuză, Pera nu a putut prelua prima reprezentativă după ce oficialii celor de la Râmnicu Vâlcea i-au spus că nu poate conduce în paralel cele două formaţii.

ADVERTISEMENT

Preşedintele celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru, a vorbit pentru FANATIK despre situaţia lui Florentin Pera: “Ştiu că este o situaţie mai complicată la echipa naţională, însă Florentin Pera nu putea să conducă echipa noastră pe cele trei fronturi în paralel cu echipa naţională.

A fost o discuţie în care am convenit că nu se poate, mai ales că pe 23 ianuarie este o acţiune a naţionalei şi noi pe 25 avem meci în grupele principale din Champions League. 

ADVERTISEMENT

În plus, este o perioadă foarte aglomerată cu meciuri în campionat, Cupa României şi grupele principale din Liga Campionilor. Şi meciurile din Ligă sunt foarte importante în condiţiile în care putem să obţinem accesul între primele 8 formaţii de pe continent. Diferenţele nu sunt foarte mari, exceptând bineînţeles Gyor”, a spus Berbecaru pentru FANATIK.

Aurelian Roşca l-a surprins pe preşedintele FRH! Acceptă negocierea doar când vede oferta financiară

Adrian Vasile, antrenorul lui CSM Bucureşti, a fost şi el printre candidaţii la preluarea echipei naţionale, însă el este sub contract cu federaţia din Muntenegru şi a anunţat că nu îşi va întrerupe angajamentul scadent la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT

Aurelian Roşca este un antrenor liber de contract, însă tehnicianul ar fi refuzat propunerea de a prelua echipa naţională. Din informaţiile FANATIK, Aurelian Roşca ar fi negociat de pe o poziţie de forţă cu preşedintele Alexandru Dedu echipa naţională, surprinzându-l pe oficialul FRH prin faptul că se va aşeza la masa discuţiilor doar când va vedea oferta financiară în faţă.

Astfel, marţi dimineaţa va fi o şedinţă a Comisiei Tehnice convocată de urgenţă pentru a: “a asigura buna desfășurare a programului de pregătire al echipei naționale a României de senioare, în vederea abordării turneului preolimpic, ce conține o primă acțiune începând cu 19 ianuarie.”

ADVERTISEMENT
  • 40 de ani are Florentin Pera, antrenorul lui SCM Râmnicu Vâlcea 
  • 1 an de contract mai are Adi Vasile contract ca “secund” la naţionala din Muntenegru

 

 

 

 

ADVERTISEMENT